Svaka čast velikom magu i najvećem Srbinu, 1/9 trofeja za 3 sezone, a bilo bi i 0/9 da nisu oteli ABA prošle godine i da nas nisu namestili sa rasporedom.
Sve to sa najvećim novcima ikad u našoj košarci i ozbiljnim lobijem sa svih strana u svim sferama.
Delimično se vratilo Derbiju za prošlogodišnju kradju u polufinalu ABA.
Svaka čast Derbiju, nastavili su sa igrama od prošle sezone i to stvarno izgleda dobro i lepo.
A naš Duško pošto već nije prošle sezone ispratio kako trener Derbija školuje turčina, nek vidi da pogleda bar ove sezone, ne bi bilo loše.
"Ponizi nas Derbi opet, izgubismo i ovaj trofej, navijači nezadovoljni i besni, šta da radimo?"
"-Daj neki članak nesto tipa igrači ne jedu, ne spavaju, igraju iz ljubavi, sve zbog kkp, i nek bude baš kapiten"
Od a do š sns škola, po bukvaru bukvalno.
Promaši Mega šut za pobedu posle -22 u jednom trenutku.
Ne mogu vam opisati kako mi se svidja kako igraju.
Topić ponovo sjajan, onako dominantan prodor dugo nisam video kod nekog igrača.
U suštini u Megi je dobio ono što nikad ne bi u kkcz nažalost, 35 min, potpunu slobodu i luksuz da ima 7 izgubljenih lopti. Šut za 3 mora da popravi kako zna i ume i može biti kompletan igrač.
A u Grčkom derbiju, Oly satire Pao, 16-4 u 1/4 i evo trenutno 16-3 u 9.min 2/4, onakav pakleni napad Pao-a su sveli na 7pts za 18-19 min..
Али колико стока има среће то је просто невероватно. Ево сад пред утакмицу са њима, повреди се Болдвин, неће играти. А под упитником је и Небо после претходне куп утакмице. Прошле сезоне, мислим да једно 30-50% утакмица, кључни противнички играчи нису играли против њих. Невероватна статистика.
@splinter Имали смо и ми среће прошле сезоне по том питању.Треба бити објективан.Можда и више од њих по том параметру.То што нисмо умели да искористимо наш је проблем.Рецимо у три кључна меча (Алба,Бајерн и ПАО) сваки пут смо играли против тимова којим су у том трентутку недостајала барем 3 играча из прве поставе.И сва та три меча смо изгубили...Најдрастичнији пример је био ПАО којима је у том тренутку одсуствовало 5-6 битних шрафова.Дакле,било је до нас и усране психе готово целог тима који су по правилу губили мечеве које смо морали да добијамо.
Ali kkp i Ostoja koju nude Makabiju da igra svoje utakmice u Bg..
Prvo, ne znam odakle njima njihova hala pa da mogu da je nude, a drugo jasno je da to nema smisla nego da su oni samo bolesno opterećeni marketingom i da žele da svi pričaju o njima.
Kompleksaši su nevidjenih razmera. Čekam samo da počnu i oni da nadjačavaju himnu EL pa da se hvale danima.
A očekujem i da pokupe nekog iz Makabija sad, npr Lorenza i Colsona.
Da ne pričam što nude pomoć Izraelcima koji su npr priznali Kosovo a ništa pomogli nisu Srbima, tj našim ljudima dole.
Što se pomenutog marketinga tiče, ono što smo mi uradili protiv Asvela je neočekivano probilo sve granice pažnje u svetu, nerealan odjek je imalo a ništa spec nismo uradili. Bilo bi dobro pripremiti i neku koreografiju za Monako da nastavi da se priča i o nama malo u svetu sporta 😁
Inače, napisah negde a sad vidim nema nigde, ne znam sta se desilo ali opet nam se potrefilo tajming za gostovanje Žalgirisu, kladio bih se da će nam poturiti opet da držimo zastavu, ovog puta Izraela.
Ali kkp i Ostoja koju nude Makabiju da igra svoje utakmice u Bg..
Prvo, ne znam odakle njima njihova hala pa da mogu da je nude, a drugo jasno je da to nema smisla nego da su oni samo bolesno opterećeni marketingom i da žele da svi pričaju o njima.
Kompleksaši su nevidjenih razmera. Čekam samo da počnu i oni da nadjačavaju himnu EL pa da se hvale danima.
A očekujem i da pokupe nekog iz Makabija sad, npr Lorenza i Colsona.
Da ne pričam što nude pomoć Izraelcima koji su npr priznali Kosovo a ništa pomogli nisu Srbima, tj našim ljudima dole.
Što se pomenutog marketinga tiče, ono što smo mi uradili protiv Asvela je neočekivano probilo sve granice pažnje u svetu, nerealan odjek je imalo a ništa spec nismo uradili. Bilo bi dobro pripremiti i neku koreografiju za Monako da nastavi da se priča i o nama malo u svetu sporta 😁
Inače, napisah negde a sad vidim nema nigde, ne znam sta se desilo ali opet nam se potrefilo tajming za gostovanje Žalgirisu, kladio bih se da će nam poturiti opet da držimo zastavu, ovog puta Izraela.
Da ga puse i limar i Rumenoglu i cela glodarija u paketu.