Да ли негде има пренос Оли - Пао?
Добро знај да увек ту сам ја...
@_rygel-xvi_ нема ни на СК
Au čoveče kakva završnica utakmice Fener-Efes.. Obavezno ko može nek vrati Arenu 1 Premium ili nek negde pogleda poslednjih 5-6min.
Bravo za Jokića, opet tripl-dabl, nemaju rešenje za njega i večeras opet odličnog Mareja. Još dve pobede do "prstena" i u tom slučaju MVP-ja finalne serije i celog plej-ofa , malo mu fali da bude deo istorije. Baš ga je uživanje gledati
Ја сам приметио да играју много боље од када немају оне педерске дресове 🙂
Хвала Богу неко из Денвера напокон провалио да им доносе само несрећу и баксуз.Можда је Јокић лично захтевао повлачење тог дреса из употребе ове сезоне док јуре титулу 😁 Ако освоје титулу без тог дреса можда га више никада неће ни користити јер ће га сматрати уклетим.
Денверу свака част.Поприлично поливалентан и физички снажан тим који просто урнише овај Мајами и користи све њихове слабости.Сада им следи најтежи меч у историји клуба.Победити на свом терену и освојити титулу против растерећеног Мајамија.Пре свега психолошки то неће бити нимало лако и зато ће морати дефанзивно да их лимитирају јер постоји шанса да им због притиска који носи овакав меч шут затаји.Но домаћи терен је домаћи терен а Јокић је Јокић.
23 поена,12 скокова,4 асистенције,3 укр лопте и 3 рампе је његово лоше вече.Притом су га судије масакрирале и послале на клупу због личних иначе би бројке у колонама бике осетно веће.Какве је стандарде поставио то је брутално!И наравно поставио још један (ко зна који у низу) рекорд од 500 поена,250 скокова и 150 асистенција у плеј оф серији.А није да се Денвер попут Мајамија наиграо у овој серији па да су то по логици ствари набуџене бројке...
Наравно вечерашњи јунаци Арон Гордон и Брус Браун.Први вукао цели меч,што офанзивно што дефанзивно,други одбио налет Мајамија у финишу и обезбедио победу.Портер шутерски лош у овој серији и мислим да би требали да га трејдују на лето ако је икако могуће.Нема он главу за овакве ствари.Упитан је и Колдвел Поуп али он је барем елитан дефанзивац и нема плату од 40 милиона годишње за разлику од Портера.Највећи проблем ће бити да задрже Брус Брауна ово лето.У селери кепу за њега имају само 2.7 мил долара за наредну сезону.Коју ће вратоломију извести да га задрже не знам стварно али ако требају да плате порез на луксуз нека плате.Њега не смеју да испусте ни под разно...
На крају године ћемо по свему судећи за признање најбољег спортисте света имати два кандидата,Јокића и Ђоковића.Мало ли је од овако мале земље?
Rissa Hackett-Teodosic: un altro video da instagram di un tifoso pic.twitter.com/V8QqTLSCCw
— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) June 11, 2023
The Tel Aviv derby between Maccabi and Hapoel couldn't start after local fans erupted in the stands.
With more than 45 minutes past the initial start time, both teams are still without a clue when the match could officially start 😬 https://t.co/2dhRJb6raB
— BasketNews (@BasketNews_com) June 11, 2023
Нисам био лјубителј тога да Теодосић долази пред крај каријере код нас кад већ није хтео да одигра за нас битно пролеће 2019.године кад је раскинуо уговор са Клиперсима. Само није у реду да прича како не може он у АБА "блато", а може да се бије у Италији по трибинама
Нисам био лјубителј тога да Теодосић долази пред крај каријере код нас кад већ није хтео да одигра за нас битно пролеће 2019.године кад је раскинуо уговор са Клиперсима. Само није у реду да прича како не може он у АБА "блато", а може да се бије у Италији по трибинама
Јбг, његове речи значе (отприлике) овде играм за озбиљну лову, жени се свиђа град а тамо (Звезда) бих играо за сићу.
После оне године када нас је посредно (нас навијаче) исмејала она глумица у покушају а он није нашао за сходно да се обрати јавности (читај навијачима) ја сам га прецртао као икад могуће појачање.
Никола Јокић,најбољи европски кошаркаш свих времена!Још једна-две титуле и украшће звање најбољег белог играча свих времена Лерију Берду (мада мислим да је већ сада бољи и комплетнији али то мора да поткрепи доказима). Свака част.Ђоковић,Јокић...Златни Јун 2023.Сад још само да Зведзда комплетира сав овај угођај 😉
Sve čestitke Jokiću, odigrao je maestralan plejof i dokazao svima da je trenutno najbolji košarkaš na planeti. Ono što statistički podaci ne mogu da pokažu jeste to da je svakog saigrača učinio mnogo boljim.
Mislim da bi naš selektor trebalo da pogleda svaku utakmicu od početka plejofa i da vidi na koji način mora da iskoristi najboljeg košarkaša na planeti, a ne da ga ubaci u neke unapred pripremljene rotacije i planirane minutaže.