Реално, за мене је ово оправдано. Опште је познато да и нама фале "керови" када су веће утакмице, а камоли ЦГ. Притом сви знамо како је зајебано тамо кад је политика. Анти-српска говна и Срби, још ако Мило пукне, а велике су шансе...Inače futura i avngarda odložili meč sa 19.marta na 22.april zbog izbora za predsednika u CG, eeeej zbog izbora se odlažu utakmice koja prevara , da se vidi kome šta tad bude trebalo , sramota za tu ABA ligu, trebalo bi je više ukinuti , pa nek senađem neki drugi model odlaska u Evroligu, ovi su više preterali svaku meru
Cedevita Olimpija je veći dio 1/4 odigrala baš odlično i izuzetno pokretno. Problem je što nisu u napadu više koristili neke prednosti pod košem, mada ni kod njih nema Omića (ne znam zašto) kao ni kod ovih Lesora.
Виртус заинтересован за Акила Мичела, реко да видим ко је пошто први пут чујем кад оно зверина. Све оно што је Мартин требао бити. Увек постоји сумња да ли би се снашао на Евролигашком нивоу јер Аек игра Фиба Лигу шампиона која је у рангу са Еврокупом. Далеко од тога да се не могу довести бољи играчи од Холанда, Бентила итд... Штета што нам Милан Томић не доводи играче, он би покупио 4-5 оваквих испод радара 🤣 😀 .
Денвер у финалу Запада.Јокић трипл дабл у овој плеј од серији.Игра монструозно.Чекају се Језерџије или Ратници у финалу.Мислим да им више леже Лејкерси јер ГС је шутерски превише опасан и непревидив тим.Ако уђу у неку зелену зону претварају се у бруталну машину.Са друге стране Лејкерси имају центре који могу зауставити Јокића али шутерски нису тај ниво Вориорса.Но како игра Јокић мислим да Дејвис нема шта да тражи у том дуелу.Избацили су главног фаворита за освајање.Сада је све лакше...Само да се не опусте.
Одгледах синоћ меч Партизана против Филаделфије.Нема шта,стварно јесу институција...За разлику од Ембида,који то није и коме је незаслужено додељена МВП награда (Black live matters) и Браде који не пружа ни близу онога што је пружао претходних сезона.Мада ми делује да се као никад пре подредио тиму и де уопште не форсира шут.Матори Лесор одиграо мајсторску одбрану над Ембидом.Свака част заиста!Поентерски осим 2 тројке неупотребљив али дефанзивно...Ембида свео на 15 поена и овај изгледао као почетник.
Шта рећи за Пантера.Сипао је из свих позиција,нарочито импресиван у улазима.Но да га је кренуло,кренуло га је.Погађао и неке немогуће тројке преко руке.
Обрадовић на нивоу задатка.Видело се да Бостон за разлику од Филе има неки систем.Јесте да је то све лоше изгледало у првом полувремену али знате како то иде код парних ваљака,треба им времена да се загрију...
Биће незгодан Партизан свима у финалу.Нема ту Мајами шта да тражи иако ћу навијати за њих.Поред Пантера велика опасност је и Ексум,а ту је и зелено шатирани Папапетру да одигра врхунску одбрану над већином противнички најбољих стрелаца.Смаилагић им је најслабија тачка.Нема нити један изражен квалитет осим скока и понеког алеј апа.Видећемо шта може институција против Денвера надам се.Биће незгодан Лесор ако овако настави и против Јокића.
Партизан,европски Селтикси 😂
Iz nekog razloga topic "ABA liga" mi ne dozvoljava već satima da napišem ista, pa cu postaviti ovde.
U pitanju je dodatak na temu onog prljavca Ledeja.
https://twitter.com/laki2112/status/1663282803893587969?t=vhBKdHVXAtf9P0sS6iy4lQ&s=19
Čovek je izvukao dosta Ledejevih pokušaja da povredi nekoga, ali kao sto možete videti u komentarima i kvoutovima ima masa situacija koju je zaboravio.
Nek je jadno i bedno ne znam koliko, mislim da bi klub trebao da ovo plasira i pogura malo dalje, čisto nek ljudi van ovih prostora vide šta radi stoka..
Inače, ruku na srce većina ovih startova izgleda nenamerno, ali previše ih ima i toliko su česti da se više apsolutno ne može reći da je nešto slučajno.
Ja baš noćas i par noći pre gledao da vidim šta Batler zna, ali mislim da je za Zvezdu realnije da proba da dovede Durenta ili Bukera ipak ovaj bi bio preskup, a neko od ove dvojice dostupnija varijanta
Један србин дефинитивно осваја НБА прстен ове године. Никола Јок(в)ић свакако
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/4170516/zivotna-prica-zvezde-majamija-dzimija-batlera
Свака част Џимију након свега.
Што се Ледеја тиче овај фаул над Мурићем је 100% намеран.Погледајте шта ради са ногом.Човек је у најмању руку неартикулисани манијак и као такав екстремно опасан за сваког противничког играча.Мада још неки од фаулова делују као да су са намером.За сваки случај бацити се пар пута у жару борбе на његове ноге...
Prslo groblje protiv CedOli. Igraju odlučujuću (nadam se u Stožicama jer su i onako najavili da će biti domaćini u Stožicama) 🤣
Možda nama ne odgovara njihov poraz ali mene u svetlu svega što se dešavalo ove sezone, svaki njihov poraz razgali.
Jokara noćas iskidao. Prvo poluvreme , razdelio asistencije, poslednja četvrtina poenterski. Denver vodio celu utakicu samo na početku 5:4 i 7:6 za Majami. Genralno Marej je poenterski odigrao prvo poluvreme i početak drugog, ali neočekivano ih je Goordon pojeo u prvoj četvrtini , imali su i Porter i Braun svoje momente, generalno jako dobra ekipa. Jeste da su Jokić i MArej ti koji vuku najviše, ali i ostali odlično odrađuju svoj deo posla. Odlično su se smenjivali i odigrali odbranu na Batleru uz dužno poštovanja Adebajoa ili bilo kog drugog igrača Majamija teško da mogu da pobede Denver , a da Batler nema svoje veče
Idemo Jokara , idemo Denver još 3 pobede !
Денвер их је победио са мање од 30% шута за три поена.Нема шанси да могу две утакмице за редом са тако лошим процентима.Та пауза док су чекали Мајами/Бостон је очито оставила трага.
Исто тако није ни за очекивати да Батлер одигра још једну криминалну утакмицу као синоћ.Нисам гледао меч,ко ће устајати тако рано али општи утисак већине која је одгледала је да их је Денвер рутинирао са пола снаге...
Има ту и до фактора надморске висине.Мајами је скоро на нивоу мора и уз велику влажност ваздуха њихови играчи сада морају да играју на 1610 надморске висине у увек свежем и хладњикавом Денверу.Нису их добили у тем Денверу још од 2016-те.Следећи меч ће бити сигурно нешто бољи за Мајами када се аклиматизују.Но биће и за Денвер.Да их је Денвер разбио са неком великом разликом и сјајним процентима за шут био бих забринут,овако не...
Медији најављују повратак Хироа за други меч и траже неку симболику његовог презимена.Истина је да обзиром на његову повреду шаке и повратак након исте још и боље за Денвер да он што више игра...Истина је да у Мајамију све зависи од Батлера и Адебаја.Првог је синоћ уштоповао Арон Гордон,други нема квалитет да сам ломи мечеве.Ако се то понови и у мечу бр 2 победа Денвера се не доводи у питање...
@czbg Što je rekao _Rygel XVI_ iznad nije realno da Batler odigra partiju kao sinoć, gde je bio baš očajan u jednom trenutku mu je samopuzdanje toliko palo da kad je bio sam na 3 metra od koša nije mogao da pogodi. Mada sam mišljenja da u Denveru iako ga krene neće moći da pobede jer i Adebajo neće baš da odigra ko sinoć, ali u Majamiju ako Batlera krene na krilima publike neće biti lake utakmice