@czbg ne pamtim dugo da sam video ovako nešto, od -15 na poluvremenu do +24 na kraju ,dakle drugo poluvreme su ih dobili gotovo 40 razlike,nerealno.
Svakako ovaj Pao je baš divlja ekipa,ali mislim da bi DR utegao to do sledeće sezone ako bi ga istrpeli i ako bu mu sačuvali ovaj roster.
Жао ми Радоње, јуче водили рововску борбу са Олимпијакосом у првом полувремену полуфинала купа, и онда у пет минута наставка их пониште. Бејкон одбио да уђе на терен кад је Радоњић позвао измену. Већ се прича о Поцеку као наследнику.
Трауме за навијаче Панатинаикоса, пошто је Олимпијакос у серији 11-0 у грчком дербију.
@fuentess оног тренутка када је Бејкон доведен у Пао ја сам сам себи рекао да је ово крај за Радоњу. Бејкон је канцер за сваку екипу. Та Дејана не знам шта да кажем осим да га волим као најрођенијег и да сам му до неба захвалан за све што је урадио за Звезду, али ће тешко он да направи нешто више у ЕЛ екипама.
Добро знај да увек ту сам ја...
Аргентина је изгубила од факинг Доминиканске републике и неће ићи на Светско првенство ! Прворазредна сензација и велика трагедија за наше аргентинске пријатеље. Водили су 17 разлике, 10 пред последњу четвртину, били бољи у свим статистичким параметрима - скокови, асистенције, шут (сем шута за три) и изгубили су. Још су играли код куће, имали домаћи терен. велико упозорење за нашу репрезентацију, да не направи сличну глупост. Иначе боримо се за последњу карту за одлазак на шампионат, 31 учесник се зна, ми се са Белгијом боримо за то последње 32-го место. Стрпљиво и паметно вечерас,па да одемо на то Светско првенство. Србија !
Квалификовасмо се за то Светско првенство као последњи тим, уграбисмо последњу карту. Да нисмо, то би био озбиљан потоп српске кошарке. Овим успешним квалификовањем је купљено време да се ако је икако могуће савез и репрезентација доведу у ред. То се неће десити све док се не окупе озбиљне европске репрезентације (типа нас, грка, турака, италијана, француза, литванаца, шпанаца) и јебу матер ФИБА и њеним идиотским прозорима. Синоћ су 74 од 101 поена дали ЕЛ играчи који нису играли против Грчке (Митровић, Добрић, Петрушев, Гудурић, Аврамовић) што јасно показује да ћемо имати огромних проблема докле год су ЕЛ играчи спречени да играју за репрезентацију. Играчи су уговорима везани за клубове и клубови имају јасно право да не пусте играче на репрезентативна окупљања. Једини начин да се ова ујдурма реши је да се ФИБА натера да поштује календаре такмичења, пре свега ЕЛ и ЕК. Наравно и у Савезу су потребне промене, крајње је време да се утока склони и да се Савез коначно почне поново професионално водити. Мислим да треба и добро размислити ко ће бити Пешићев наследник. Колико год ми је било драго када је био изабран поново за селектора, толико мислим да је цео овај циклус с њим показао да га је прегазило време и да након Светског и евентуално Олимпијских игара ако се квалификујемо треба потражити новог селектора. А то неће бити нимало лак посао.
@splinter Uvek su se kvalifikacije igrale tokom leta kad nema takmičenja, ali se neko iz FIBA dosetio kad je osnovana ona njihova LŠ da bi digli veći revolt prema EL da namerno stavljaju tokom sezone jer nijedna nedelja od oktobra do aprila nije slobodna za evroligaše.
Mi smo malo sebi zakomplikovali što smo izgubili od Belgije dva puta i to pritom u junu kad su čak i Bobi i Bjelica igrali , imali smo i NBA i EL igrače na raspolaganju, ali dobro dobismo posle sa Jokićem Grčku i u novembarskom "prozoru" Tursku, pa odosmo na Mundobasket
Nego je i FIBA proširila svetsko na 32 repreezentacije , pa im je i opravdanje da kao ako nemožeš i sa C timom da odeš nisi za svetsko, glupost nikad veća
Te međunarodne organizacije UEFA, FIFA, a naročito FIBA su mi gore od FSS-a i KSS-a jedno 10 puta
Саша Даниловић ГРОБАР српске кошарке!!!
Буквално за његовог мандата неуспех за неуспехом.
Сада кренуо и да мизерише и отпушта Пешића користећи медије јер није могао регуларним путем.Покрало се машала,нема новца да исплати остатак Пешићевог уговора те овај ни крив ни дужан води репрезентацију иако се одока види да ту фокуса више нема и да су га појеле године.
Ја не знам када му истиче мандат, то јест да ли му уопште истиче? Ово што он ради је криминално. Ејј Стојаковићев син хоће да игра за Грчку! Колико се сећам била је прича за неког нашег рођеног у Америци да игра за нас кад је био Кокошков. Шта је сад са тим дечком? Гробар пар екселанс.Саша Даниловић ГРОБАР српске кошарке!!!
Буквално за његовог мандата неуспех за неуспехом.
Сада кренуо и да мизерише и отпушта Пешића користећи медије јер није могао регуларним путем.Покрало се машала,нема новца да исплати остатак Пешићевог уговора те овај ни крив ни дужан води репрезентацију иако се одока види да ту фокуса више нема и да су га појеле године.
Inače futura i avngarda odložili meč sa 19.marta na 22.april zbog izbora za predsednika u CG, eeeej zbog izbora se odlažu utakmice koja prevara , da se vidi kome šta tad bude trebalo , sramota za tu ABA ligu, trebalo bi je više ukinuti , pa nek senađem neki drugi model odlaska u Evroligu, ovi su više preterali svaku meru