Форум

Фудбалска купусара ...

Notifications
Clear all

Фудбалска купусара (Суперлига Србије, ЛШ, ЛЕ, остале лиге)

524 Уписи
32 Корисници
816 Likes
25.7 K Прегледи
(@_rygel-xvi_)
Уписи: 1886
Звезда ми је све

Оно што је сигурно да сазрева као тренер...Можда сви ти киксеви нису били последица његове лоше тактике већ малодушности и кукавичлука његових играча?Временом је научио да препознаје те две категорије играча (лузере односно фајтере) па је последица тога овај пласман у финале ЛШ.Искрено слабо пратим Калчо задњих година.Оно што примећујем да су му резултати, узевши у обзир квалитете тимова које је имао на располагању, више него задовољавајући.Сигурно је могао и више на основу онога што си написао али делује ми од оних на кога новинари просто воле да се "накаче" те постане дежурни кривац...

Написано : 18. маја 2023. 20:05
ЦЗБГ and Fuentess reacted
(@blokovi)
Уписи: 733
Циганштура

Упис од: @blokovi

Sevilja i Liga Evrope nikad ih ne otpisati Juventus u poslednjem minutu nadoknade izvukao 1-1 i sa tim reyultatom se ide u Sevilju. U Rimu manje zanimljiv meč Roma standardno taktički dala jedan gol, a drugi ako padne. Mislim da će i tih 1:0 biti dosta , stanardno će Murinjo u gostima odigrati 0:0 ili 1:1 i otići u finale

Osećajme nije prevario 😀 Inače nemam reči za Sevilju, prosto ko god da je trener ili igrač oni jednostavno dobro igraju LE i to je to 🙂

Написано : 19. маја 2023. 05:36
_Rygel XVI_ and ЦЗБГ reacted
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5704
Стара школа

Imam po 4 karte za Budimpeštu i finale Lige Evrope kao i Prag i finale Lige Konferencije.

Nadam se da ču moći da se iskombinujem za oba meča.

Написано : 19. маја 2023. 11:34
Splinter reacted
(@_rygel-xvi_)
Звезда ми је све

Нотингем преживео!!!

Искрено ми је драго због њих.Топло-хладно сезона за њих али срећом су хронично најбољи у самом финишу сезоне.Арсенал уопште није запињао.Чак бих рекао да је меч намештен обзиром да су им сви шутеви били поред гола или право у Наваса.Кад већ нису освојили штета би било да избаце двоструког освајача КШ у Чемпионшип.Навијачи у екстази.

Могао бих се заклети да је Маринакис након промашаја Гибс Вајта у самом финишу узвикнуо "јој јеботе".Барем је тако изгледало читајући са усана.Вероватно је ипак било нешто на  грчком...😁

This post was modified пре 4 месеца 2 times by _Rygel XVI_

Написано : 20. маја 2023. 21:26
Beli vuk reacted
(@fuentess)
Уписи: 487
Циганштура

Гледам управо меч Копа Либертадореса, играју Серо Портењо и Палмеирас. И видео сам најлуђи црвени картон икада.

Играч Портења одгурује обема рукама играча Палмеираса, а судија даје директан црвени картон овоме из Палмерираса. Луди Латиноси.

Написано : 25. маја 2023. 01:55
ЦЗБГ
(@czbg)
Уписи: 6455
Стара школа Admin
Започео тему

Да ли је могуће да је Борусија из Дортмунда изгубила титулу у последњем колу од 9. Маинца и то на свом терену????

Добро знај да увек ту сам ја...

Написано : 27. маја 2023. 18:54
Fuentess reacted
(@fuentess)
Уписи: 487
Циганштура

То је та позната Борусија Дортмунд. Лузери вечити. Још горе по њих што је Бајерн негде око 90. минута повео у Келну.

Шта рећи... Осећао сам да овако нешто може да се деси. Надао сам се да ће прекинути досадни низ Бајерна. После овога не заслужују ни да освоје икад.

Последњих шест-седам сезона су се дефинисали неки лузерски клубови у Европи: Дортмунд, Наполи, Спартак Москва, Лацио, Атлетико Мадрид, Лион, ПСВ,..

Остаје да видимо да ли ће ПСВ успети да задржи то друго место које води у кв. за ЛШ или ће својом брљотином васкрснути Ајакс који вреба.

Написано : 27. маја 2023. 20:20
Beli vuk and ЦЗБГ reacted
(@blokovi)
Циганштура

Dobro sam predvideo mali broj golova i produžetke 😀 Generalno za jedno finale imalo je šta da se vidi, bilo je pored po jednog gol, šansi na obe strane. Iskreno navijao sam za Sevilju, ali pre svega za dobru utakmicu, pa moram da kažem da sam zadovoljan fudbalom koji sam večeras gledao 

Написано : 31. маја 2023. 16:25
(@cilivili)
Уписи: 343
Циганштура

Veoma zanimljiva zavrsnica Bugarskog prvenstva . Flasa Ilic ima lepu sansu da ocvoji tituli sa CSKA-om. Verovatno ce derbi sa Levskim u narednom i poslednjem kolu odluciti da li oni ili Ludasuma osvajaju titulu.

Написано : 3. јуна 2023. 11:54
(@popaj88)
Уписи: 41
Делија почетник

Udje moja ofka u PLS.Ja srecan sa ujakom,u taksiju saznajem da tekme nece biti,jbga.Ali bio sam na Omladincu:)

Написано : 4. јуна 2023. 22:05
Splinter and ЦЗБГ reacted
(@blokovi)
Циганштура

Упис од: @popaj88

Udje moja ofka u PLS.Ja srecan sa ujakom,u taksiju saznajem da tekme nece biti,jbga.Ali bio sam na Omladincu:)

Neka ti je sa srećom u drugoj ligi. Neće biti lako, ali ako se pojačate dobro, možda bude i SUperliga

Написано : 5. јуна 2023. 05:16
Splinter reacted
(@blokovi)
Циганштура

Osvojio West ham LK. Generalno nije neka utakmica i kao što sam i očekivao kad se pojavilo takmičenje, da će da ga osvajaju ekipe iz najjačih liga koje su daleko od toga da mogu da napadnu LŠ, nego eto da u tom utešnom takmičenju upisuju evro-trofeje

Написано : 8. јуна 2023. 05:11
_Rygel XVI_, ganac, Splinter and 1 people reacted
(@_rygel-xvi_)
Звезда ми је све

Италијани се пласирали у свако од европских такмичења.И по свему судећи изгубиће свако.Чека се само неминовни пораз Интера од Ситија.У каквом је стању Калчо последње деценије ово је сјајна година за италијански фудбал.

Написано : 8. јуна 2023. 22:38
bari1991
(@bari1991)
Уписи: 5704
Стара школа

Ove sezone sam bio na sva tri finala Evropskih takmičenja. U Budimpešti, Pragu i Istanbulu.

Najorganizovaniji su bili Česi, pa Turci a potpuno su podbacili Mađari sa puštanjem 5000 italijana na stadion pa sam morao da se otimam oko sedišta.

Sve 3 utakmice vrhunske. 

Englezi su kurac navijači. Pijanci bez kopa i bez pesama. Doduše sa West Hemovim navijačima sam pio ceo dan. Mogu da popiju. 

Fiorentina je pokazala vrhunsko navijanje pa Inter. Sve ostalo ni za kurac. 

Juče je na aerodromu u Istanbulu bilo pola glavnog odbora SNS-a sa fuksama. Mati mila šta nepismeni jebu. 

Написано : 12. јуна 2023. 09:50
Splinter reacted
(@blokovi)
Циганштура

Andrea Pirlo preuzeo Sampdoriju. Krenu od Juventusa, prezeo posle Karagumruk i sad završi u Seriji B. Pre 3 godine krenuo trenersku karijeru , a kao da mu je svaki sledeći klub sve gori

Naravno istorijiski ne mogu Karagumruk i Sampdorija da se porede , ali turci su ovom trenutku bolja opcija. Bolje klub iz gornjeg dela turske lige nego klub u seriji B koji pitanje zbog lošeg poslovvanja gazdinih privatnih firmi kako će i drugu ligu da igra

Написано : 27. јуна 2023. 21:16
ЦЗБГ reacted
Page 32 / 35
Скочи на траку са алаткама