Непопуларно, али моје мишљење финале Лиге шампиона: Милан - Манчестер сити
Evo i od mene nesto sto me raduje.Izvinite na offtopicu.
https://www.youtube.com/watch?v=zswE2jITH7o
Нисам одгледао видео али претпостављам да је локација националног стадиона Сурчин?
Бацање новца.Србину је све далеко.Он признаје само ужи центар града.Да може нешто и успут да опосли,види се са друштвом,обиђе кафиће и шопинг молове и назад кући...
Имаћемо стадион који је финансијски неодржив и чији ће трошкови одржавања појести сам стадион.Дакле економски промашај.На тој локацији ништа не може да успешно послује па ће микроекономија самог стадиона буквално остати микро...Да је тај стадион урађен на месту где је данашња Маракана то би била друга прича.Када су већ давали толики новац могли су да предвиде да може да се затвори кров па да се користи и за неке друге прилике...Јесте да знатно поскупљује ствар али не правиш национални стадион сваки дан ...
Нисам одгледао видео али претпостављам да је локација националног стадиона Сурчин?
Бацање новца.Србину је све далеко.Он признаје само ужи центар града.Да може нешто и успут да опосли,види се са друштвом,обиђе кафиће и шопинг молове и назад кући...
Имаћемо стадион који је финансијски неодржив и чији ће трошкови одржавања појести сам стадион.Дакле економски промашај.На тој локацији ништа не може да успешно послује па ће микроекономија самог стадиона буквално остати микро...Да је тај стадион урађен на месту где је данашња Маракана то би била друга прича.Када су већ давали толики новац могли су да предвиде да може да се затвори кров па да се користи и за неке друге прилике...Јесте да знатно поскупљује ствар али не правиш национални стадион сваки дан ...
Nemoj tako. Nije bezveze Andrej pokupovao svu zemlju u Surčinu.
Добила Србија у гостима 0:2 али ово је било мучно гледати.Реално ЦГ била нешто боља али технички поприлично лимитирани да то искористе.Хвала Богу,Крстовић труба им је нападач...Влаховићу свака част.Митровић у великом паду форме.Не знам по ком резону СМС дочека крај утакмице када је био најгори играч у оба табора...
Генерално је СМС лош у репрезентацији и генерално прецењен играч. И неакако имамо такве играче на средини да ниским није компатибилан. Задовљство је присутно због 6 бодова , истина игра није у ове две утакмице била каква би требало да буде , међутим има времена да се поправи то. Пре свега би треба много мање играча да ротира, а не сваку утакмицу да му почише 4-5 играча у односу на предходну. У јуну имамо само једну такмичарску утакмицу, бугаре у гостима , са три бода тамо то би био већи део посла завршен јер са победам у гостима против љих и ЦГ, 80 посто посла би било завршено, поготово ако би мађари у том колу добили ЦГ у Подгорици, већ би ми и они завршили већи део посла
На јесен је за очекивати да се Митровић врати у форму да Влаховић буде све бољи и Костић да буде на нивоу и не би требало да буде проблема. Мада ја би иако су млади упарио Ераковића и Павловића и играо на бековима са Миленковићем и Младеновићем. Ни Гудељ се баш не сналази на либеру, невероватно како се повлачио пред Јоветићем који је доста изгубио на брзини и направио им одличну шансу. Не свиђа ми се генерално кад се игра са 3 позади
Ух сад видим да сам промашио тему, прекопираћу поста на теми о репрезентацији