Форум

Notifications
Clear all

Управа клуба

Page 12 / 13
bari1991
(@bari1991)
Стара џомба

Smrt i Covic dodju uvijek po svoje.

Hvala predsednice od srca.

 

 

Слика може припадати 1 особа и текст

ReplyQuote
Posted : 15. јула 2021. 20:04
ganac liked
bari1991
(@bari1991)
Стара џомба

Crvena zvezda se nedavno prilično pojačala dovođenjem Nikole Kalinića koji je nakon odlaska iz Valensije bio slobodan igrač.

Pominjao se njegov odlazak u Barselonu, ali se to nije desilo. Takođe, spominje se i dolazak Stefana Jovića, a Čović na to kaže:

"Videćemo, nije gotovo dok nije gotovo. Radimo na dovođenju nekoliko pojačanja. Iza nas je jedna jako teška sezona, a početkom septembra će biti izbori u KK Crvena zvezda. Došao je Kalinić, biće to ekipa spremna za velika iskušenja. Naša konkurencija ne miruje i ja kažem da svako treba da radi ono što je njegov posao. Cifre koje se pominju oko Kalinića su avioni i kamioni, a neko pokušava da opravda neke druge poslove. Nije to ni blizu kako pričaju, Nikola je odbio ponudu Barselone od 2 miliona evra, a mi smo daleko od toga", rekao je Nebojša Čović tokom gostovanja na Prvoj televiziji.

 

Ceka Covic da stoka formira roster pa ce da izadje sa svim ciframa i nasim i njihovim. Nece da objavi jos uvek Jovica. Igra igru sa stokom. Svaka mu cast kako se muski bori protiv najgoreg zla. 

ReplyQuote
Posted : 17. јула 2021. 10:06
ganac and czbg liked
Dafi
 Dafi
(@dafi)
Добро знај да увек ту сам ја

Odakle info da je Jovic potpisao?

ReplyQuote
Posted : 17. јула 2021. 10:23
czbg liked
czbg
 czbg
(@czbg)
Циганин до коске Admin

Доста поуздан. Момак који нам води инстаграм има добре инфо 

Добро знај да увек ту сам ја...

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17. јула 2021. 11:05
ganac liked
Ultras Šivša
(@ultras-sivsa)
Звезда му је све

Vidjecemo. Aj Bože pomozi da ozdravi do početka priprema i da možemo da ga eksploatisemo bar 17-18 minuta po meču.  Treba nam i centar jer Njoko najverovatnije ide a ostaje nam samo Kuzma tu koji je realno sada dobar samo kao treća opcija na 5 sa nekom stidljivom nadom da bi ga Radonja,  Jovara i ekipa mogli vratiti u život. 

ReplyQuote
Posted : 17. јула 2021. 19:04
bari1991 and czbg liked
bari1991
(@bari1991)
Стара џомба
Posted by: @ultras-sivsa

Vidjecemo. Aj Bože pomozi da ozdravi do početka priprema i da možemo da ga eksploatisemo bar 17-18 minuta po meču.  Treba nam i centar jer Njoko najverovatnije ide a ostaje nam samo Kuzma tu koji je realno sada dobar samo kao treća opcija na 5 sa nekom stidljivom nadom da bi ga Radonja,  Jovara i ekipa mogli vratiti u život. 

Kuzmic ima ugovor na jos dve sezone. nece on nidje. Kuzmic je jedan igrac bez Jovica na pleju a sasvim drugi igrac sa njim. Potpisom Jovica mislim da smo dobili i Kuzmica. 

ReplyQuote
Posted : 17. јула 2021. 19:26
bari1991
(@bari1991)
Стара џомба

Covic pocinje da se zagreva. Ne volim ga ali ga postujem.

 

 

Aktuelni lider prvaka ABA lige kao i šampionata Srbije kaže u intervjuu za Blic da će konačnu odluku o tome da li će se kandidovati za novi mandat na čelu Zvezde doneti nakon konsultacija sa - lekarima.

Čović objašnjava da se ne plaši novih izazova, niti ijednog protivnika, već da su zdravstveni razlozi jedini zbog kojih još od februara razmišlja o povlačenju iz Zvezde.

"Kako bismo i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenice da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou, jednostavno je - rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu. Da pojasnim - niko ne ulazi u sportsku borbu sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Nikada tako nije bilo, pa neće biti ni ovog leta, a posebno ne sa klubom čiji sam predsednik bio deset godina, do pre nekih 14 dana, a sada u skladu sa odlukama organa kluba obavljam tu dužnost do izborne Skupštine sredinom septembra", pričao je Čović za Blic.

Prvi čovek crveno-belih kaže da ga ne interesuje šta se dešava u Partizanu i da dešavanja u redovima večitog rivala ne utiču na njegove odluke.

"Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavere ne možemo da sprečimo niti ćemo gubiti energiju na to. Mene isključivo zanima pozicija KK Crvena zvezda, uz malu ogradu i jedan "mali" problem, a to je da je meni mandat na mestu predsednika kluba istekao i ja sam još tamo u februaru jasno najavio u jednom intervjuu da je veliko pitanje da li ću moći da nastavim, zbog mog zdravlja, da radim ovaj posao na način na koji smatram da treba da ga radim".

Osvrnuo se Čović na urađeno u prethodnoj deceniji, koliko je na čelu Zvezde.

"Urađeno je mnogo, sistem je postavljan skoro tri godine. Crvena zvezda nije preko noći došla u poziciju da se takmiči u Evroligi, a u međuvremenu je osvojeno i 17 trofeja, juniorska titula Evrolige, u klubu je nastalo ili prošlo najmanje 50 reprezentativaca svih selekcija Srbije. Ima još jedna stvar koja nas čini ponosnim i koja je bila na svojevrsnoj proveri prethodnih dana: očigledno je da jedna grupa velikih i dobrih igrača i reprezentativaca mahom stekla privrženost prema Crvenoj zvezdi i grbu koji su nosili do te mere da su komotno odbijali vrlo unosne, pa čak i nepristojne ponude drugih klubova. Dakle, ipak se radilo nešto dobro u ovom klubu koji je povratio neku porodičnu atmosferu".

Nadaju se navijači Crvene zvezde da će posle Nikole Kalinića biti još zvučnih pojačanja koja će stići na Mali Kalemegdan.

"Nikada nismo razmišljali da angažujemo nekog igrača sa "zvučnim imenom" zbog nekakvog marketinga. Jedini cilj kojim se rukovodimo je potreba za takvim igračem i doprinos koji može da da timu i Crvenoj zvezdi na predlog trenera i struke. Takođe, mi nismo u stanju da dovodimo najzvučnija imena evropske košarke koja imaju ogromnu tržišnu cenu, već možemo da vraćamo bivše igrače ili dajemo šansu strancima za koje procenimo da imaju kvalitet da iskoriste šansu u našem klubu, poput Lojda, svojevremeno Dženkinsa i mnogih drugih koji su stekli afirmaciju u Crvenoj zvezdi", zaključio je Nebojša Čović.

ReplyQuote
Posted : 18. јула 2021. 10:31
czbg liked
czbg
 czbg
(@czbg)
Циганин до коске Admin

Поставићу ово овде за сада (видећемо да ли ће требати нова тема или да о овоме дискутујемо ма кошаркашкој купусари). Само ме занима да ми неко објасни шта у овом случају (ових цифри) значе дотације и субвенције.

 

 

Добро знај да увек ту сам ја...

ReplyQuote
Topic starter Posted : 29. јула 2021. 22:20
Stole92
(@stole92)
Звезда му је све

@czbg možda sam ja glup (nisam), ali kada pričamo o budžetu i platama, zar ne bi trebalo da pričamo o rashodnoj strani, jer je to rashod za klub, a ne prihod?

Ovako ne izgleda izveštaj APR-a, odete na sajt i bukvalno vam izađu finansijski izveštaji, zvanični, u 000 din koje predaje pravno lice, a ne ova skraćena tabela...

Neću da kažem da cifre nisu tačne, verovatno jesu, ali posmatraju se prihodi. Preduzeće može poslovati sa gubitkom inače, znači da rashodi (recimo za plate) budu veći od prihoda i to se pokriva iz sopstvenog kapitala, rezervi, neraspodeljene dobiti iz prethodnog perioda ili zaduživanjem.

Gledaju se pogrešne brojke... Po meni. 

ReplyQuote
Posted : 30. јула 2021. 00:11
ganac and czbg liked
Stole92
(@stole92)
Звезда му је све

@czbg konkretno, dotacije i subvencije su najčešće davanja države, tu mogu biti razni sponzori, prijatelji kluba...

Ali npr. kredit dat klubu koji ti on nikad ne vrati je takođe neki vid dotacije, ali to su već kombinacije, taj iznos ne ulazi u dotacije... 😁 To su onda prihodi od recimo otpisanih obaveza, ne znam kako se to u računovodstvu klasifikuje ali suština je u ovome. 

ReplyQuote
Posted : 30. јула 2021. 00:30
czbg liked
Page 12 / 13
Скочи на траку са алаткама