Петак, 2. децембар, од 18 часова.
Добро знај да увек ту сам ја...
@rafalinho svaka mu čast stvarno.
Odradio je tripl dabl,nasrnuo na Javora i skrenuo pažnju na to kakav je ovaj kreten,izbegao da igra protiv kkcz i izbegao neprijatnnosti i potencijalne neprijatne scene kojih bi sigurno bilo jer nije došao onda u kkcz.
Jedino je šteta što opet neće biti pun pionir zbog meča Srbija Švajcarska… 🙁
https://www.czbg.net/2022/11/30/inspirisana-zvezda-u-mecu-sa-virtusom-zeli-nastavak-niza/
Било би штета да буде слабија посета. Ово је тренутак за мобилизацију, кад ако не кад је екипа у налету?
Очекујем тежак меч. Овакве утакмице где многи виде победу унапред су обично најтеже.
Zašto bi bila slabija poseta, protiv Makabija je gotovo puna hala bila, a mnogo je veće loženje bilo za Srbija-Brazil. Sad je razočarenje u reprezentaciju veliko, a posle tri vezane pobede u EL i derbiju, mnogo je veći sad "hajp" na KKCZ nego reprezentacija
Nakon 5 vezanih pobeda, sramota bi bila da Pionir ne bude krcat... pogotovo nakon ove u derbiju gde ekipa istinski pokazala da je TIM... klub opet izlazi u susret i bice video bima odmah posle utakmice, nema razloga a da ne bude Pionir dupke pun
@ronilac Нажалост опет ће бити полупразан на почетку па ће се попуњавати како време одмиче.Играмо исти дан када и одлучујући меч са Швајцарском.То узрокује овај непопуларни термин од 18:00.Момци реално,након свега,заслужују дупке пуну Арену.Ово је један од кључних мечева када из борбе за бег од зачеља прелазимо у кандидата за Топ 8.Ако Делије и Звездаши у граду од 1.5 милиона нису у стању то да распознају онда боље да баталимо ЕЛ и играмо Фиба Лш...
Zaista je steta sto se utakmica igra isti dan. I ja sam siguran da nece biti puno ali oni koji budu tu moraju dat sve od sebe. Drugi put igramo isti dan kao repka, bas nam se poklopilo.
Италијански твитераши пишу да ће Вирус сутра бити лишен помоћи Теодосића,Шенгелије,Менала,Оџелеја и Абаса.
Остали слободно нека играју али Шенгелија ако одсуствује одлична вест за нас.Један од оних који увек играју добро против нас.Ту је и Хекет који је такође у том фазону.Један нам је сасвим довољан...
Мада не верујем Латинима ни када дарове носе...
Samo bez opustanja sutra. Uvek smo lose proslo kad smo unapred upisali pobedu. Imamo lepu priliku sutra
Сигурно је да Теодосић и Шенгелија неће играти. Имамо реалне шансе и поред повреде Ивановића. Видећемо како ће Душко расподелити минуте на бековским позицијама. Очекујем да Добрић искористи прилику, одигра добро и подигне самопоуздање које му је преко потребно...
Ма нема ту срамоте. Ко може или ко осећа да треба да дође ће доћи и даће подршку. Мени је сад јасније да и ако дође пун Пионир биће ту и они који ће доћи јер им се гледа Евролига и биће разочарани ако не буду гледали евролигашку утакмицу, односно ако буду гледали тврду и неатрактивну утакмицу. Неће се саосећати са тимомом било да губи или да води.Nakon 5 vezanih pobeda, sramota bi bila da Pionir ne bude krcat... pogotovo nakon ove u derbiju gde ekipa istinski pokazala da je TIM... klub opet izlazi u susret i bice video bima odmah posle utakmice, nema razloga a da ne bude Pionir dupke pun
Ovo bi mogla bit mina I to nagazna. Nadam se da igraci nisu vec upisali pobjedu kao navijaci.