Форум

Notifications
Clear all

Писање на порталу, предлози, сугестије

czbg
 czbg
(@czbg)
Циганин до коске Admin

Ако сте талентовани и имате жељу да пишете текстове о Црвеној звезди на нашем порталу, ово је право место за вас. Чекамо да чујемо која је ваша жеља, специјалност итд.

Добро знај да увек ту сам ја...

Quote
Topic starter Posted : 20/12/2020 7:28 pm
czvbgnews
(@czvbgnews)
Делија почетник

Мислим да сам талентован за писање, знам како да привучем читаоце, битно је ставити шокантан наслов у ком има и мало лажи, то ће привући читаоце да кликну и прочитају цео текст.

ReplyQuote
Posted : 22/12/2020 4:54 pm
czbg liked
czbg
 czbg
(@czbg)
Циганин до коске Admin

@czvbgnews чујемо се касније око тога. Ја ћу изнети  ека виђења, па ћемо да видимо ко жели да пише, које теме и како.

Добро знај да увек ту сам ја...

ReplyQuote
Topic starter Posted : 22/12/2020 4:57 pm
TommyCZBG
(@tommyczbg)
Звезда му је све

@czvbgnews Превише је кликбејта на нету и "ексклузивних" вести о ЦЗ од лажних инсајдера. Мислим да ово треба да буде здрава звездашка прича, а не навијачки Курир. Уз дужно поштовање, верујем да се разумеш у то о чему причаш.

Нек живи Звезда!!!

ReplyQuote
Posted : 22/12/2020 9:37 pm
ganac, Palermo and czbg liked
czbg
 czbg
(@czbg)
Циганин до коске Admin

Да, ја сам хтео да напишем нешто о томе. Као прво, ми заиста не желимо преко некаквих сензационалних наслова да привлачимо људе да читају наш портал и вести на њему. Наслов некада може да садржи неку врсту сензације, али не сме да одудара од текста. Као што је Томи рекао, не желимо да будемо други Курир и сл.

Када сма мислио на писање, више сам мислио на заиста квалитетне садржаје типа блогова, извештаја, анализа. наравно, ту се могу с времена на време наћи и неке инсајдерске информације, али проверене, мада тога треба да буде у мањини у односу на ове друге текстове.

За сада портл водимо форумаш Греги и ја. Било је ту још неких људи у екипи, али су нас нажалост из разних разлога напустили. С времена на време нам помаже форумаш Лечић који иначе води и нашу инстаграм страницу, а на фб нам помаже и Бели Вук.

Зато, ако имате некада нешто што мислите да је вредно пажње да се објави, слободно нам пошаљите текстове и објавићемо их са вашим потписом.Нама ће то бити од велике користи, а надам се да ћете и ви у томе наћи задовољство.

Такође, ако имате предлоге како још боље да се подигну фб и твитер страница (инстаграм функционише јако добро), пишите нам. Отворени смо за сваки вид сарадње и желимо да чујемо добре савете.

Добро знај да увек ту сам ја...

ReplyQuote
Topic starter Posted : 22/12/2020 9:54 pm
TommyCZBG liked
czbg
 czbg
(@czbg)
Циганин до коске Admin

Да питам...има ли неко ко има иоле времена и волео би да помогне око писања/качења чланака на портал? 

Тренутно сам остао сам јер други админ Греги има обавеза, а ја тешко могу да постигнем све.

Добро знај да увек ту сам ја...

ReplyQuote
Topic starter Posted : 15/03/2021 11:38 am
Скочи на траку са алаткама