@blokovi Paranoises. Zašto bi ti iko radio bilo šta namerno? O čemu ti pišeš? Meni traži jednom mesečno da se ulogujem. Verujem da neki cookie za sesiju istekne nakon 30 dana. Drugo, ovo se izgleda samo tebi dogadja, do tebe je nešto. Ne znam da li koristiš neki cleaner pa ti obrise session cookie, ili šta radiš, da li si menjao setovanja browzera. Trece, da neko ne želi da ovde dolaziš od administracije, najmanji je problem da te banujemo, a ne da se bavimo glupostima i trošimo vreme na tebe da te izlogujemo svaki dan. Četvrto, odgovorio sam ti na poruku kad sam video, a ti se baviš glupostima. Kakve veze ima sto sam odgovorio posle nedelju dana? Koje su to teorije zavere? Jel ti nije palo na pamet da me pokosio virus pa samo bacim pogled na kkcz deo foruma. Šta sad, treba da se pravdam koliko posecujem forum? Odgovorio sam ti iz najbolje namere. Ovde niko ne razmišlja o tebi, niti se bavi tobom, i ne znam uopšte zašto insinuiras da taj problem koji imaš ti neko ovde pravi namerno!?? Uopšte ne razumem o čemu se radi i o čemu ti pokusavas da pišeš ovde između redova.
Vise se neću baviti ovim glupostima, a tebi na čast ide ovo sto si napisao bez ikakvog razloga.
@czbg ti si najduže na forumu, jel imao neko sličan problem?
@blokov, a ti se baviš glupostima. Kakve veze ima sto sam odgovorio posle nedelju dana? Koje su to teorije zavere? Jel ti nije palo na pamet da me pokosio virus pa samo bacim pogled na kkcz deo foruma. Šta sad, treba da se pravdam koliko posecujem forum? Odgovorio sam ti iz najbolje namere. Ovde niko ne razmišlja o tebi, niti se bavi tobom, i ne znam uopšte zašto insinuiras da taj problem koji imaš ti neko ovde pravi namerno!?? Uopšte ne razumem o čemu se radi i o čemu ti pokusavas da pišeš ovde između redova.
Vise se neću baviti ovim glupostima, a tebi na čast ide ovo sto si napisao bez ikakvog razloga.
@czbg ti si najduže na forumu, jel imao neko sličan problem?
Znaš ti dobro što, nego nije sad ni bitno, ajde sad da se pravimo blesavi totalno 🤣
@nick79 не, ретко када
Добро знај да увек ту сам ја...
Изразити противник режима и картела Александра Вучића и свега што исти носи са собом
Jutros sam dosao u situaciju, da me ovde neko ni krivog ni duznog optuzuje za nesto o cemu nemam pojma o cemu se radi. Da mi ovde neklo pise da sam drzak, da sam cirkuzant, da mi treba nedelju dana da srocim odgovor. Popuno bez ikakavog razloga. Samo zato sto sam nekome pokusao da odgovorim onog trenutka kada sam video temu. Da treba da nekome objasnjavam da ne postoji, ili bar ja ne znam za mogucnost da nekoga izlogujes na forumu, bez restarta celog foruma? Da treba nekome da objasnjavam da postoji ban i da ako neko od admina to zeli moze da uradi? Dolazim u situaciju da treba ovde nekome da se pravdam da sam bio bolestan, da me uhvatio virus, da iznosim licne detalje? Sta treba da objasnjavam, da sam operisao kicmu pre 1,5 meseca i da zato na kk podforumu poslednjih 2 meseca i vise nisam otvorio ni jednu temu vezanu za utakmice, iako sam ja to ranije radio? Da sam u poslednje vreme pratio samo par tema koje me zanimaju?
A zasto bih? Zasto bih se ja bavio ovim glupostima u zivotu? Da stalno treba nekome objasnjavati zasto je opomenut, zasto ovo, zasto ono? Imam isuvise godina da bi mi to trebalo u zivotu.
Iz, gore navedenih razloga, odlucio sam da vise ne budem na ovom forumu.
Svima vam zelim svako dobro.
Pozdrav,
nick79
Samo mi ostavi link za pemu neće sa sve zajedno sa linkm da mi ostavi ?