Фудбал Фудбал/Вести

Звездина прослава титуле – 28. маја

ФК Црвена звезда позива све навијаче на прославу 34. титуле правака државе, 28. маја на Маракани када ћемо у оквиру седмог кола плеј-офа Суперлиге Србије дочекати Нови Пазар.

Дошло је време да заједно прославимо успехе фудбалера најтрофејнијег и нама најдражег клуба, а управо то је пред нама 28. маја када ћемо дочекати Нови Пазар на стадиону који носи назив по првој Звездиној звезди – Рајку Митићу. Посета и подршка да ли на Маракани или гостујућим теренима никада није изостала, те смо уверени да ће навијачи Црвене звезде преплавити трибине стадиона где су најбољи стварани, а највећи падали.

Супериорно је изгледала Црвена звезда актуелне сезоне и сигурним корацима, шест кола пре краја такмичења, освојила 34. титулу првака држава. Уједно су наши првотимци остварили рекорд у виду шест узастопних освојених пехара намењених прваку националног првенства, чиме се још једном потврдило да је ова генерација посебна.

На 35 одиграних утакмица у досадашњем делу шампионата – Звезда нема пораз, а статистика од 30 победа и пет ремија нас је довела до 95 освојених бодова. Тренутно смо на 24 бода разлике у односу на другог пратиоца на табели, а до краја сезоне су остала још само два дуела у Суперлиги Србије за црвено-беле момке који уз феноменалну игру коју приказују на травнатим површинама могу да стигну до троцифреног броја бодова и заврше сезону без пораза!

Уз то треба напоменути да је наш клуб најефикаснија екипа у шампионату са чак 93 постигнута гола, а са друге стране само 16 примљених што нас чини тимом који има најбољи напад и одбрану. Једноставно, “плесала” је Црвена звезда кроз домаће првенство ове сезоне и кроз бројне партије, голове, акције, асистенције, интервенције и бравуозне потезе донела радост свим звездашима.

Из тог разлога позивамо све којима су црвено-беле боје у срцу, да дођу на Маракану 28. маја и да на тај начин заједно прославимо титулу, те пошаљемо јасну слику у свет, а она гласи да Црвена звезда има најбоље навијаче на свету!

Величина клуба се огледа у снази његових навијача, а као што каже легендарни Дуле Савић: “Када се једном заљубиш у Звезду, то је за цео живот!”.

Звездаши видимо се на Маракани на прослави 34. титуле!

Извор: ФКЦЗ, званични сајт
 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама