Hokej Hokej/Izveštaji

Španjević slomio otpor Vojvodine, Zvezda na korak do titule

Foto: photobylidija

U jednoj veoma dinamičnoj, ali u odrđenim trenucima i nervoznoj utakmici, hokejaši Crvene zvezde su uspeli da savladaju Vojvodinu i dođu na korak do 10. titule prvaka države.

SKHL Crvena zvezda – HK Vojvodina 5:3 (3:2, 0:1, 2:0)

Zvezda je odlično krenula u meč i povela je sa 2:0 golovima Gvozdenovića i Podunavca. Vojvodina je uspela da smanji na 2:1, ali naši oklopnici dolaze do 3:1 golom Španjevića.
U drugom periodu gol Vojvodine je visio u zraku, ali sve promašene prilike naših hokejaša su kumovale da gosti ovu trećinu dobiju u svoju korist i rezultatom 3:3 se ušlo u poslednji period.
A u poslednjem periodu je bilo svega, i dobrog hokeja, ali i tuče na ledu. Zvezdini hokejaši su izašli iz svlačionice sa jasnom željom da pobede, ali Vojvodina je htela da ponovi prošlosezonsko iznenađenje. Ipak, naši oklopnici su bili mnogo bolji na ledu, a najzaslužniji za pobedu bio je Andrija Španjević koji je sa još dva gola srušio snove Vojvodine i doveo naš tim na korak do 10. titule prvaka države.
Pred sam kraj meča vidna nervoza rezultovala je tučom na ledu, a kasnije i provokacijom jednog igrača Vojvodine koji je izazvao burno negodovanje Zvezdinih navijača.

Drugi finalni meč je na rasporedu u sredu, 26. marta, sa početkom od 20 časova i 15 minuta u Ledenoj dvorani Spensa, u Novom Sadu.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama