Кошарка Кошарка/Вести

Да није камера можда би и “прошла” неистина Матијаса Лесора

КК Црвена звезда Меридианбет шокиран је лажима које је у својој изјави навео првотимац и својеврсни нови вођа навијача јужне трибине Матијас Лесор.

Помислили смо након ове изјаве у којој је изнео грубе неистине по којима је српски репрезентативац и првотимац Црвене звезде Филип Петрушев „избио ваздух“ жртви Матијасу Лесору, да је можда потребно да се извинимо човеку који је усред Београда као гост на привременом раду у Србији и Београду, уличарски, песницама напао српског репрезентативца.

Своју „срцепарајућу“ (и неистиниту) исповест Матиас Лесор коме ово није први пут да изазива инциденте, (подсетићемо на утакмицу у финалној серији АБА лиге прошле сезоне када је кренуо у обрачун са навијачима у Пиониру, срамним сликама са репрезентативцима Србије Калинићем и Петрушевим, ударање Кампаца у Нишу), биће у прилици да понови пред надлежним органима, јер ће сходно законима Републике Србије у којој зарађује (велики) новац бити дужан да да изјаву о физичком нападу на играча Филипа Петрушева након чега ће Тужилаштво донети одлуку о покретању кривичне пријаве.

Овом приликом обавештавамо јавност да ће изјаву у просторијама градског МУП у среду дати и репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде Филип Петрушев.

КК Црвена звезда Меридианбет подсећа да је захтевао од челника АБА лиге суспензију до краја сезоне за Матијаса Лесора на чију жалост, постоје снимци о својеврсној „одбрани“ мучким ударцима песницама!

КК Црвена звезда Меридианбет

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама