Hokej Hokej/Najava utakmica

Hrabro do pobede!

Foto: photobylidija

Hokejaši Crvene zvezde sutra, 1. marta od 19:30, igraju četvrti meč četvrtfinala plej ofa protiv ekipe Siska. Rezultat u seriji je 2:1 za Sisak, a crveno-beli nakon odličnog poslednjeg izdanja i pobede, žele da u Sisku ostvare novi uspeh i seriju vrate u Beograd.

Sisak je već u Beogradu imao meč loptu, ali naši hokejaši su se trgli i pokazali karakter, te slavili rezultatom 3:1 i tako prekinuli seriju pobeda Siska od četiri uzastopne pobede. Sada, naši hokejaši puni samopouzdanja i vere u sebe, idu na noge Sisčanima.

Naša poruka pred treći meč u Beogradu je bila da mi verujemo u čuda i da verujemo da se serija može preokrenuti. Igrači su takođe pokazali da veruju. Ipak, Sisak će imati prednost domaćeg leda i svojih navijača, ali mi želimo da podsetimo naše igrače na jedan događaj iz 2019. godine kada je srpski teniser, inače osvedočeni Zvezdaš, Novak Đoković, bio pred porazom u duelu sa Federerom.

Naime, pri rezultatu 2:2 u setovima i 8:7 u petom setu za Federera, Švajcarac je imao dve meč lopte. Sve je bilo na njegovoj strani. Čak su i navijači u velikoj meri očekivali i priželjkivali Novakov poraz. Slika koja je tada nastala govori o tome da su svi videli Federera za pobednika. Ali osmehe sa njihovih lica je skinuo veličanstveni Novak Đoković koji je upravo na te set lopte Federera odigrao možda i najbolji tenis u svojoj karijeri, preokrenuo meč i slavio na kraju.

Upravo to očekujemo i od naših hokejaša u sutrašnjem meču u Sisku, a to je da odigraju hrabro i da idu do pobede koja je do pre neki dan bila toliko daleko. 

Da li to naši oklopnici mogu? NARAVNO! 
Tos u momci velikog srca, momci sa karakterom i momci koji se nikada ne povlače.

Zato, napred crveno-beli idemo do pobede!!!

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama