Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Милојевић: Прави однос и сјајно навијање као увертира за вечити дерби

Славили су фудбалери Црвене звезде резултатом 0:2 на гостовању Јавору у Ивањици, а утиске после меча 23. кола Суперлиге Србије изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Добар меч на терену где заиста није лако адаптирати се и контролисати утакмицу против чврсте екипе као што је Јавор. Жао ми је што нисмо били ефикаснији из прекида, али приказали смо добар однос, мотивацију и заслужено победили – почео је Милојевић.

У интересу свих је да терени на којима се игра фудбал у Србији буду у далеко бољем стању, тврди Милојевић, уз похвале фантастичним навијачима.

Мислим да је у интересу српског фудбала да терени буду бољи. Ивањица је леп крај, имају суперлигаша и могу да понуде више, не због нас, већ због њих и због развоја српског фудбала. Не волим када у припреми утакмице морам да размишљам да ли ће нешто бити другачије због терена. Ипак, свака част мојим играчима, јер је уз мало среће могло да буде и убедљивије. Имали смо прави однос, свесни шта нас чека следеће недеље када ћемо дати све од себе да одиграмо преко максимума и звездаше учинимо поноснима. Без обзира на све, навијачи какве ми имамо, и овакве утакмице поправе за 20, 30 посто. И данас су нам дали ветар у леђа и верујем да ће и у петак испунити Маракану – подвукао је Милојевић.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

 
 
 
 
 
 
 
 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама