Фудбал Фудбал/Вести

Азаров: Пуне трибине у суботу као увертира за дерби

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 15 часова дочекати Чукарички у оквиру 22. кола Суперлиге Србије, а подсећамо вас да ће сви они који очитају улазницу са тог меча, добити карту за 169. вечити дерби. Брзоноги Иракли Азаров верује да ће трибине нашег стадиона бити пуне.

– Сигуран сам да ће навијачи поново направити сјајну атмосферу и да ћемо на крилима подршке са трибина уписати нова три бода која су нам изузетно важна у борби за титулу. Чуо сам и за акцију по којој ће сви они који очитају улазницу у мечу са Чукаричким, добити карту и за вечити дерби, тако да очекујем пуну Маракану у наредне две утакмице, док нас у међувремену чека дуел са Јавором. Свакако, идемо на победу у свакој утакмици, то се подразумева, а довољно дуго сам у клубу да сам свестан амбиција и очекивања. Поштујемо Чукарички, са разлогом су у врху српског фудбала дуги низ година, али знамо да се од нас очекују победе – почиње млади бек.

Намеће се, нема дилеме, талентовани Азаров и показује да га чека лепа будућност у Звездином дресу.

– Прија ми рад са тренером Милојевићем, али и подршка саиграча која је увек присутна. Лепо се осећам у Звезди и мислим да се то примети на терену, тако да очекујем још боље партије од оне против Вождовца. Та утакмица ће ми сигурно заувек остати у сећању, због невероватне атмосфере коју су направили наши навијачи. Имао сам утисак да су 90 минута певали без престанка, а меч је био на гостујућем терену. Међутим, то је величина Црвене звезде и нешто што ме чини поносним што сам део овог клуба.

Циљеве Азаров добро разуме.

– Као што рекох, само победе рачунамо и желим да до краја сезоне направимо низ тријумфа. Имамо добру ситуацију на табели, 11 бодова предности, али нас то не опушта, већ мотивише да наставимо у добром ритму и освојимо титулу. Ту је и куп, тако да, циљ је да на крају сезоне, по трећи пут у низу освојимо дуплу круну, а ја ћу дати све од себе да мој допринос томе буде значајан – уз осмех ће Азаров.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама