Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda započela Novu godinu tesnom pobedom u Zagrebu

Cveno-beli oklopnici su večeras zabeležili važnu pobedu. Iako je rezultat, protiv Selkt tima Hrvatske, bio samo 1:0 u korist naših hokejaša, bitno je da je pobeda zabeležena i da je prvo mesto opet na dohvat ruke.
Nakon prvog “rata” na ledu, Zvezda je u trećem periodu preko Marka Dragovića došla do pobedonosnog gola i zasluženo slavila. 
Treba napomenuti da je Zvezda opet bil desetkovana jer neki mladi igrači koji putuju na svetsko prvenstvo nisu putovali sa timom. Ipak, dvojica (Bojan Dinić i Marko Mladenović) su i pored tih obaveza prema reprezentaciji otputovala u Zagreb i pružila svoju pomoć crveno-belima u važnoj utakmici.

Sledeća utakmica, koja je trebala da bude odigrana protiv Celja u gostima, odložena je jer Zvezda nema dovoljan broj igrača za tu utakmicu (1 bolestan i 7 na svetskom prvenstvu).

Selekt tim Hrvatske – SKHL Crvena zvezda 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Selekt tim Hrvatske: Janjatović Lončar, Troha, Kegalj, Mikulić, Paulović, Pleško, Zanoški, Brenučun, Fičur, N. Karamarić, Smolec, Vedlin, Dimitrijević, Kašparek, L. Kramarić, Slovinac, Završki, Alić, Hanžek, Jović, Ljubičić. Trener: Kolombo

SKHL Crvena zvezda: Ranković, Ristić, Dragović 1, Leštarić (1 as), U. Novaković, Podunavac, Španjević, Anić, Dinić, K. Mladenović, M. Mladenović, P. Novaković, Degterev, Ščenikov, Tutarikov. Trener: Kosović

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama