Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда започела Нову годину тесном победом у Загребу

Цвено-бели оклопници су вечерас забележили важну победу. Иако је резултат, против Селкт тима Хрватске, био само 1:0 у корист наших хокејаша, битно је да је победа забележена и да је прво место опет на дохват руке.
Након првог “рата” на леду, Звезда је у трећем периоду преко Марка Драговића дошла до победоносног гола и заслужено славила. 
Треба напоменути да је Звезда опет бил десеткована јер неки млади играчи који путују на светско првенство нису путовали са тимом. Ипак, двојица (Бојан Динић и Марко Младеновић) су и поред тих обавеза према репрезентацији отпутовала у Загреб и пружила своју помоћ црвено-белима у важној утакмици.

Следећа утакмица, која је требала да буде одиграна против Цеља у гостима, одложена је јер Звезда нема довољан број играча за ту утакмицу (1 болестан и 7 на светском првенству).

Селект тим Хрватске – СКХЛ Црвена звезда 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Селект тим Хрватске: Јањатовић Лончар, Троха, Кегаљ, Микулић, Пауловић, Плешко, Заношки, Бренучун, Фичур, Н. Карамарић, Смолец, Ведлин, Димитријевић, Кашпарек, Л. Крамарић, Словинац, Завршки, Алић, Ханжек, Јовић, Љубичић. Тренер: Коломбо

СКХЛ Црвена звезда: Ранковић, Ристић, Драговић 1, Лештарић (1 ас), У. Новаковић, Подунавац, Шпањевић, Анић, Динић, К. Младеновић, М. Младеновић, П. Новаковић, Дегтерев, Шчеников, Тутариков. Тренер: Косовић

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама