Košarka Košarka/Najava utakmica

Ivanović: Borac moramo shvatiti maksimalno ozbiljno (nedelja, 14.30)

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 14.30 časova dočekuju ekipu Borca iz Čačka u utakmici 12.kola ABA lige jtd.

Crveno-beli su trenutno prvoplasirani na tabeli sa samo jednim porazom i 9 pobeda.

Nedeljni termin prava je prilika za sve Zvezdaše da dođu i pozdrave naše momke nakon još jednog velikog trijumfa u Evroligi, ali i vide debi našeg najnovijeg pojačanja Fakunda Kampaca, koji će u nedelju po prvi put u jednoj zvaničnoj utakmici obući naš crveno-beli dres!

Trener Duško Ivanović neć imati puno vremena da osveži ekipu nakon vrlo teške utakmice u Pireju, a protivnik je ekipa koja u poslednje vreme igra dobro i zabeležila je nekoliko pobeda:

– Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra bolje nakon promene trenera. Domaći igrači su vrlo iskusni, imaju dvojicu stranaca koji diktiraju tempo igre svog tima. Borac dolazi iz grada košarke i gledajući sve navedeno, moraćemo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno – rekao je trener Ivanović.

Ognjen Dobrić: – Borac je podigao formu, igraju bolje u poslednjih nekoliko kola, ekipa koja ima mnogo abaligaškog iskustva i dobre strance koji već poznaju ove parkete. Nemaju šta da izgube u Beogradu, a takve utakmice treba shvatiti maksimalno ozbiljno upravo iz tog razloga. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku pred završetak kalendarske godine – rekao je Dobrić.

Karte za utakmicu sa Borcem puštene su tokom nedelje u prodaju i to po standardnim cenama, dok su ulaznice za poslednju utakmicu u ovoj godini protiv Barselone (16.kolo EL) razgrabljene u rekordnom roku.

Nedjelja 14.30 časova Crvena zvezda mts – Borac Čačak (Hala Aleksandar Nikolić);

Izvor: KKCZ, zvanični sajt
 
Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama