Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Ивановић: Борац морамо схватити максимално озбиљно (недеља, 14.30)

Кошаркаши Црвене звезде у недељу од 14.30 часова дочекују екипу Борца из Чачка у утакмици 12.кола АБА лиге јтд.

Црвено-бели су тренутно првопласирани на табели са само једним поразом и 9 победа.

Недељни термин права је прилика за све Звездаше да дођу и поздраве наше момке након још једног великог тријумфа у Евролиги, али и виде деби нашег најновијег појачања Факунда Кампаца, који ће у недељу по први пут у једној званичној утакмици обући наш црвено-бели дрес!

Тренер Душко Ивановић нећ имати пуно времена да освежи екипу након врло тешке утакмице у Пиреју, а противник је екипа која у последње време игра добро и забележила је неколико победа:

– Очекује нас утакмица са екипом која игра боље након промене тренера. Домаћи играчи су врло искусни, имају двојицу странаца који диктирају темпо игре свог тима. Борац долази из града кошарке и гледајући све наведено, мораћемо да их схватимо максимално озбиљно – рекао је тренер Ивановић.

Огњен Добрић: – Борац је подигао форму, играју боље у последњих неколико кола, екипа која има много абалигашког искуства и добре странце који већ познају ове паркете. Немају шта да изгубе у Београду, а такве утакмице треба схватити максимално озбиљно управо из тог разлога. Позивам наше навијаче да дођу и пруже нам подршку пред завршетак календарске године – рекао је Добрић.

Карте за утакмицу са Борцем пуштене су током недеље у продају и то по стандардним ценама, док су улазнице за последњу утакмицу у овој години против Барселоне (16.коло ЕЛ) разграбљене у рекордном року.

Недјеља 14.30 часова Црвена звезда мтс – Борац Чачак (Хала Александар Николић);

Извор: ККЦЗ, званични сајт
 
Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ
Скочи на траку са алаткама