Košarka Košarka/Vesti

Prodaja karata za Borac i Barselonu od četvrtka

Košarkaši Crvene zvezde mts kraj kalendarske godine obeležiće sa dve utakmice na parketu dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Protivnici našem timu po povratku iz Atine biće ekipe Borca iz Čačka (utakmica 12.kola ABA lige), i jedan od kandidata za najviši plasman u EL ekipa Barselone (utakmica 16.kola Evrolige).

Utakmica protiv Borca biće odigrana u nedelju, 26.12. od 14.30 časova, a protiv Barselone pretposlednjeg dana 2022.godine, u petak, 30.12. od 19 časova.

Tim povodom KK Crvena zvezda pušta u četvrtak, 22.12.2022. godine u 10 časova u prodaju karte za obe utakmice po standardnim cenama, na svim prodajnim mestima našeg partnera kompanije tickets.rs, a karte se takođe mogu kupiti i online kao i do sada!

Takođe, karte za utakmicu sa Borcem (na kojoj će na domaćem parketu i pred beogradskom publikom po prvi put zaigrati debitovati Fakundo Kampaco) će se prodavati i na blagajni hale Aleksandar Nikolić (nedelja, od 11 časova), dok će se zbog ogromnog interesovanja koje vlada za utakmicu sa Barselonom, klub blagovremeno oglasiti oko prodaje karata na blagajni na sam dan te utakmice.

Dođite na poslednje dve utakmice crveno-belih u 2022, da je završimo kako dolikuje, i ispratimo još jednu godinu koju ćemo pamtiti po uspesima, velikim utakmicama, trofejima, triploj kruni, punim dvoranama i ambijentu koji samo mi možemo da napravimo!

KK Crvena zvezda mts – KK Borac Čačak (nedelja 14.30 časova) – 12.kolo ABA lige jtd
KK Crvena zvezda mts – Barselona Lasa (četvrtak 19 časova) – 16.kolo Evrolige.

Izvor: KKCZ, zvanični sajt
 
Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama