Кошарка Кошарка/Вести

Продаја карата за Борац и Барселону од четвртка

Кошаркаши Црвене звезде мтс крај календарске године обележиће са две утакмице на паркету дворане „Александар Николић“.

Противници нашем тиму по повратку из Атине биће екипе Борца из Чачка (утакмица 12.кола АБА лиге), и један од кандидата за највиши пласман у ЕЛ екипа Барселоне (утакмица 16.кола Евролиге).

Утакмица против Борца биће одиграна у недељу, 26.12. од 14.30 часова, а против Барселоне претпоследњег дана 2022.године, у петак, 30.12. од 19 часова.

Тим поводом КК Црвена звезда пушта у четвртак, 22.12.2022. године у 10 часова у продају карте за обе утакмице по стандардним ценама, на свим продајним местима нашег партнера компаније тицкетс.рс, а карте се такође могу купити и онлине као и до сада!

Такође, карте за утакмицу са Борцем (на којој ће на домаћем паркету и пред београдском публиком по први пут заиграти дебитовати Факундо Кампацо) ће се продавати и на благајни хале Александар Николић (недеља, од 11 часова), док ће се због огромног интересовања које влада за утакмицу са Барселоном, клуб благовремено огласити око продаје карата на благајни на сам дан те утакмице.

Дођите на последње две утакмице црвено-белих у 2022, да је завршимо како доликује, и испратимо још једну годину коју ћемо памтити по успесима, великим утакмицама, трофејима, триплој круни, пуним дворанама и амбијенту који само ми можемо да направимо!

КК Црвена звезда мтс – КК Борац Чачак (недеља 14.30 часова) – 12.коло АБА лиге јтд
КК Црвена звезда мтс – Барселона Ласа (четвртак 19 часова) – 16.коло Евролиге.

Извор: ККЦЗ, званични сајт
 
Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ
Скочи на траку са алаткама