Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Нема предаха, црвено-бели отпутовали у Подгорицу (недеља, 17)

Кошаркаши Црвене звезде мање од 24 часа након тешке утакмице са Виртусом и победе над освајачем Еврокупа, одрадили су тренинг опоравка и упутили се ка Подгорици где их у већ у недељу од 17 часова очекује утакмица 10.кола против екипе Студентског Центра.

Меч ће се играти у дворани СЦ „Морача“, а ово ће бити трећи дуел два клуба у регипналној лиги од како је црногорски представник ушао у прву аба лигу (две победе Црвене звезде).

Тренер КК Црвена звезда мтс Душко Ивановић чињеницу да ће црвено-бели уз путовање изаћи на терен мање од 48 сати након евролигашке утакмице, не види као највећи проблем, већ квалитет ривала који очекује Црвену звезду:

– Мали размак између две утакмице не видим као највећи проблем, већ чињеницу да играмо против једне одличне екипе. Одличан одабир играча, одлично су тренирани и вођени. Играју модерну, брзу кошарку са много транзиције и контранапада, и ту морамо да их зауставимо – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Очекује нас одлична екипа, која игра добро, са добрим саставом, и одиграће овај меч пред својом публиком и без притиска. Негују брзу кошарку, и мораћемо да одиграмо чврсто, енергично и зауставимо их у покушајима да долазе до лаких решења и лаких поена. Стоји да нисмо имали много времена између утакмице са Виртусом и наредне која нас очекује, али освежићемо се и спремни ћемо дочекати тај меч – рекао је Добрић.

Црвено-бели се одмах након утакмице враћају за Београд и почињу припрема за наредни меч Евролиге са Партизаном.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама