Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Ивановић: Гледамо само напред, морамо бити спремни за Цибону

Кошаркаши Црвене звезде мтс након друге победе у Евролиги, немају много времена за одмор, већ у суботу (нешто мање од 40 сати након евролигашке утакмице) поново излазе на паркет, очекује их меч 7.кола регионалне лиге против Цибоне.

Због врло згуснутог календара (екипа већ у понедељак ујутру путује у Берлин) утакмица се игра у суботу од 16 часова у хали „Александар Николић“.

Карте за ову утакмицу, као и за меч са Макабијем који је на програму већ наредног четвртка већ се налазе у продаји! Све информације као и цене (стандардне и непромењене за утакмице АБА лиге) можете погледати на следећем линку.

Црвена звезда у овај меч улази на крилима важне победе у Евролиги, али и са само једним тренингом и скором 4-1, док је Цибона једно од пријатнијих изненађења на старту сезоне и стиже у Београд са 3 победе и 3 пораза.

Тренер КК Црвена звезда мтс Душко Ивановић: – Ово што сам видео, Цибона је изузетно добра нападачка екипа са пуно контранапада, шутирају добро за три поена, атипична екипа. Не гледамо уназад, шта је било јуче, већ само напред, ми морамо бити спремни. И да будемо спремни да се боримо… – рекао је тренер цревно-белих.

Огњен Добрић: – Цибона је једно од пријатнијих изненађења у досадашњем току сезоне. Добра екипа која игра брзу кошарку са доста транзиције и шутева. Победа над Асвелом је већ иза нас, ова утакмица долази брзо, али морамо да одиграмо чврсту утакмицу са енергијом и дођемо до резултата.

Карте за ову утакмицу продаваће се и у суботу на дан одигравања овог дуела,а благајне хале „Александар Николић“ биће отворене већ од 12 часова.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама