Hokej Hokej/Izveštaji

Rezultati mlađih selekcija ovoga vikenda (izjave, videi)

Prva na led, od Zvezdinih mlađih selekcija, izašla je ekipa Igora Trifunovića (U10) koja je odigrala svoje mečeve sa NS Starsom, Vojvodinom i Partizanom. Naši najmlađi oklopnici su zabeležili dve pobede (NS Stars i Vojvodina), ali su nažalost doživeli poraz od Partizana.

Foto: SKHL Crvena zvezda (U10)

Posle njih na led je izašla ekipa Marka Juloskog (U12). Oni su svoj meč protiv ekipe Partizana odigrali u Ledenoj hali Pingvin i kao gosti zabeležili su pobedu od 2:1 (1:1, o:0, 1:0). Strelac za 1:0 bio je Dimitrije Ilić, a pobedonosni pogodak postigao je Pavle Rošulj. Ovom pobedom Zveudini klinci su nastavili pobednički pohod i istakli da su najozbiljniji kandidati za šampionsku titulu u svojoj generaciji.

Evo šta je  trener Marko Juloski je posle meča rekao za naš portal:

“Što se utakmice tiče bila je slična kao i prvi derbi. Čak se završila i istim rezultatom. Bila je to teška utakmica u svakom slučaju. Prethodni put sam rekao da želim da deca napredniju kroz sezonu i da svaki put kada izađu na led daju sve od sebe. To važi i za treninge i za utakmice. Večeras su to uradili, pokazali su odlučnost i karakter, a rezultat jeovaj put pobeda i to je nagrada za njih. Nastaljamo da radimo, a posle svake pobede ili poraza treba još napornije trenirati jer je to put do uspeha. Ove pobede pripadaju njima i želeo bih da već za nekoliko dana izađe neka izjava sa tim klincima koji ponosno nose Zvezdin grb”.

U subotu (12.11.) treneri Ivan Anić i Uglješa Novaković predvodili su selekciju U16 u večitom derbiju. Naši oklopnici su odigrali odličan meč i savladali su Partizan kao gosti sa 5:2 (2:0, 0:2, 3:0), a strelci su bili Maksim Vujović sa 2, te Sava Mirković, Petar Šmakić i Dušan Gaćeša sa po jednim pogotkom.

Jedan od trenera, Uglješa Novaković, je izjavio posle meča:

“Neizvesna utakmica do samog kraja, ali na krju ipak zaslužena pobeda. Momci su pokazali karakter i kvalitet, uprkos velikom broju kazni u drugoj trećini, i odigrali su odlično u završnici što je rezultovalo pobedom na kraju”.

Za kraj vikenda odigran je meč između Crvene zvezde i Vojvodine za igrače do 14 godina. Trener Dan Reja je predvodio naše oklopnike koju su bili više nego ubedljivi i slavili sa 15:1 (8:0, 4:1, 3:0). Strelci su bili Nemanja Dimitrić sa 5 pogodaka, Petar Kačunković i Viktor Spalević su postigli po 3, a Mihailo Stančević, Pavle Veljić, Maša Vidaković i Viktor Kukić po 1.

Trener Dan Reja je posle meča izjavio sledeće:

“Dominirali smo tokom celog meča. Vojvodina je pružala maksimalan otpor i njihovi igrači su se borili, ali to nije bilo dovoljno i kostantno su bili nadigrani  od strane naših igrača. Takođe, svi igrači u našoj ekipi su učestvovali u golovima koje smo postizali”.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama