Хокеј Хокеј/Извештаји

Резултати млађих селекција овога викенда (изјаве, видеи)

Прва на лед, од Звездиних млађих селекција, изашла је екипа Игора Трифуновића (У10) која је одиграла своје мечеве са НС Старсом, Војводином и Партизаном. Наши најмлађи оклопници су забележили две победе (НС Старс и Војводина), али су нажалост доживели пораз од Партизана.

Фото: СКХЛ Црвена звезда (У10)

После њих на лед је изашла екипа Марка Јулоског (У12). Они су свој меч против екипе Партизана одиграли у Леденој хали Пингвин и као гости забележили су победу од 2:1 (1:1, о:0, 1:0). Стрелац за 1:0 био је Димитрије Илић, а победоносни погодак постигао је Павле Рошуљ. Овом победом Звеудини клинци су наставили победнички поход и истакли да су најозбиљнији кандидати за шампионску титулу у својој генерацији.

Ево шта је  тренер Марко Јулоски је после меча рекао за наш портал:

“Што се утакмице тиче била је слична као и први дерби. Чак се завршила и истим резултатом. Била је то тешка утакмица у сваком случају. Претходни пут сам рекао да желим да деца напреднију кроз сезону и да сваки пут када изађу на лед дају све од себе. То важи и за тренинге и за утакмице. Вечерас су то урадили, показали су одлучност и карактер, а резултат јеовај пут победа и то је награда за њих. Настаљамо да радимо, а после сваке победе или пораза треба још напорније тренирати јер је то пут до успеха. Ове победе припадају њима и желео бих да већ за неколико дана изађе нека изјава са тим клинцима који поносно носе Звездин грб”.

У суботу (12.11.) тренери Иван Анић и Угљеша Новаковић предводили су селекцију У16 у вечитом дербију. Наши оклопници су одиграли одличан меч и савладали су Партизан као гости са 5:2 (2:0, 0:2, 3:0), а стрелци су били Максим Вујовић са 2, те Сава Мирковић, Петар Шмакић и Душан Гаћеша са по једним поготком.

Један од тренера, Угљеша Новаковић, је изјавио после меча:

“Неизвесна утакмица до самог краја, али на крју ипак заслужена победа. Момци су показали карактер и квалитет, упркос великом броју казни у другој трећини, и одиграли су одлично у завршници што је резултовало победом на крају”.

За крај викенда одигран је меч између Црвене звезде и Војводине за играче до 14 година. Тренер Дан Реја је предводио наше оклопнике коју су били више него убедљиви и славили са 15:1 (8:0, 4:1, 3:0). Стрелци су били Немања Димитрић са 5 погодака, Петар Качунковић и Виктор Спалевић су постигли по 3, а Михаило Станчевић, Павле Вељић, Маша Видаковић и Виктор Кукић по 1.

Тренер Дан Реја је после меча изјавио следеће:

“Доминирали смо током целог меча. Војводина је пружала максималан отпор и њихови играчи су се борили, али то није било довољно и костантно су били надиграни  од стране наших играча. Такође, сви играчи у нашој екипи су учествовали у головима које смо постизали”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама