Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkašice SDCZ

Odbojkašice Crvene zvezde zaustavljene u Staroj Pazovi

Umor je učinio svoje. Posle izuzetno teškog meča u kvalifikacijama Lige šampiona i pobede protiv Kamnika, odbojkašice Crvene zvezde zaustavljene su u prvenstvenom duelu protiv Jedinstva u Staroj Pazovi.

Motiv i želja da se stigne i do četvrte pobede u sezoni nisu manjkali, međutim bilo je evidentno da je izabranicima Ratka Pavličevića nedostajalo malo više energije da dođu do preokreta.

Uspele su crveno-bele devojke da posle gubitka prva dva seta konsoliduju redove i odmah na startu vežu pet poena. Ipak, uspele su odbojkašice Jedinstva da dođu do izjenačenja 8:8, čak i povedeu, ali se Crvena zvezda nije predavala.Na 15:15, Božica Marković je odlično odigrala i uz dva uspešna bloka, upisala poen iz napada, dovoljno da se stigne do osetnije prednosti. Do kraja trećeg seta Zvezda nije imala problema, pa je isti dobila sa 25:20.

Četvrti set doneo je dosta uzbuđenja, međutim, definitivno se videlo da je umor savladao naše devojke, pa je ekipa Jedinstva na kraju slavila.

Najefikasnija u timu Crvene zvezde bila je Tara Taubner sa 17 poena, dok je Ana Živojinović osvojila 12.

U narednom kolu crveno-bele gostuju ekipi Srema.

Jedinstvo SP – Crvena zvezda 3:1 (25:14, 25:21, 20:25, 25:19)

Hala Sportova Stara Pazova. Gledalaca:300. Sudije: M.Janković, Branislav Jovančić.

JEDINSTVO SP: Osmajić 6, Lakićević, Kockarević 25, M. Miljević 5, Tica 18, T.Miljević 14, Rodić 1, Dragović 2, Punišić, Medved (libero).

CRVENA ZVEZDA: Živojinović 12, Denisova 7, Marković 7, Čanak 3, Ćirović 2, Stojić 10, Helić 1, Rodić 2, Taubner 17, Đurđević (libero)

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama