Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице СДЦЗ

Одбојкашице Црвене звезде заустављене у Старој Пазови

Умор је учинио своје. После изузетно тешког меча у квалификацијама Лиге шампиона и победе против Камника, одбојкашице Црвене звезде заустављене су у првенственом дуелу против Јединства у Старој Пазови.

Мотив и жеља да се стигне и до четврте победе у сезони нису мањкали, међутим било је евидентно да је изабраницима Ратка Павличевића недостајало мало више енергије да дођу до преокрета.

Успеле су црвено-беле девојке да после губитка прва два сета консолидују редове и одмах на старту вежу пет поена. Ипак, успеле су одбојкашице Јединства да дођу до изјеначења 8:8, чак и поведеу, али се Црвена звезда није предавала.На 15:15, Божица Марковић је одлично одиграла и уз два успешна блока, уписала поен из напада, довољно да се стигне до осетније предности. До краја трећег сета Звезда није имала проблема, па је исти добила са 25:20.

Четврти сет донео је доста узбуђења, међутим, дефинитивно се видело да је умор савладао наше девојке, па је екипа Јединства на крају славила.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Тара Таубнер са 17 поена, док је Ана Живојиновић освојила 12.

У наредном колу црвено-беле гостују екипи Срема.

Јединство СП – Црвена звезда 3:1 (25:14, 25:21, 20:25, 25:19)

Хала Спортова Стара Пазова. Гледалаца:300. Судије: М.Јанковић, Бранислав Јованчић.

ЈЕДИНСТВО СП: Осмајић 6, Лакићевић, Коцкаревић 25, М. Миљевић 5, Тица 18, Т.Миљевић 14, Родић 1, Драговић 2, Пунишић, Медвед (либеро).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Живојиновић 12, Денисова 7, Марковић 7, Чанак 3, Ћировић 2, Стојић 10, Хелић 1, Родић 2, Таубнер 17, Ђурђевић (либеро)

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама