Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkaši SDCZ

Odbojkaši Crvene zvezde posustali u Gornjem Milanovcu

Odbojkaši Crvene zvezde poraženi su prvi put ove sezone u prvenstvu. Posle četiri vezane pobede, izabranici Igora Žakića popustili su pred naletom Takova u Gornjem Milanovicu. Uprkos velikoj borbi u prva dva seta, oba su pripala domaćoj ekipi.

U trećem seti vodila se velika borba. Imali su domaći i set loptu na 25:24, ali su usledila tri vezana poena Crvene zvezde, a uspešni su bili Skakić i Polomac tako da je na kraju bilo 27:25 u korist crveno-belih.

Očekivao se preokret izabranika Igora Žakića, sve je i mirislao na to. Povela je Zvezda sa 8:1, ali je usledila serija od četiri poena domaćih. Prava klackalica viđena je do 22:22, da bi ponovo dva poena osvojio domaći tim. Polomac je uspeo da smanji, ali je poen za pobedu Takovu doneo Gavrilović.

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio Aleksa Polomac sa 16 poena, dok je Dušan Nikolić osvojio 11.

U narednom prvenstvenom kolu Crvena zvezda dočekuje Mladi radnik, ekipi od koje je nedavno poražena u Kupu Srbije. Biće ovo ujedno prilika izabranicima Igora Žakića da se revanširaju timu iz Požarevca.

Takovo – Crvena zvezda 3:1 (25:23,25:20,25:27,25:23)

Sportska hala: Breza u Gornjem Milanovcu. Gledalaca: 100.Sudije: Jan Očenaš, Svetlana Zotović.

TAKOVO: Jestrović, Polomac 3, Bekrić, Krstić 6, Aleksić 6, Lazro 26, Gavrilović 17, Terzić 7, Dustinac 10, Medan 5, Stefanović, Petrović,Janković (libero).

CRVENA ZVEZDA: Okolić, Stanković 4, Koprivica 2, Pepić 9, Polomac 16, Skakić 8, Karasko 2, Marinović 5, Nikolić 11, Jović (libero).

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama