Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Катаи: Глад за победама води до титуле

Фудбалере Црвене звезде у четвртак од 19 часова очекује утакмица 16. кола Суперлиге Србије, а везни играч нашег тима Александар Катаи је истакао да су црвено-бели спремни за дуел против екипе из Новог Сада.

Свесни смо значаја овогодишњег првенства и максимално озбиљно се припремамо за сваку утакмицу. Јасно нам је који је улог, а меч против Војводине је још један изазов који морамо успешно да савладамо како бисмо стигли до зацртаног циља. Ритам је изузетно напоран, али показали смо да имамо квалитет на свим позицијама и да можемо да издржимо овај убитачан темпо. Екипа је спремна за утакмицу против Војводине која је један од најбољих тимова у првенству и у Новом Саду је увек тешко, међутим верујемо у нас и снагу колектива коју имамо. Свака екипа у лиги жели да најбољу игру прикаже против Звезде и оствари позитиван резултат, а на нама је да их спречимо у томе и покажемо колико смо гладни још једне титуле – истакао је Катаи.

Говорио је Магико и о предостојећим европским изазовима.

Преостало је да се одиграју још две утакмице и свесни смо да ако у њима остваримо позитивне резултате можемо да презимимо у Лиги Европе. Добро познајемо екипе Трабзона и Монака и покушаћемо да у наредна два дуела будемо на висини задатка, иако нема сумње да се ради о озбиљним клубовима. Ипак, то нас не спречава да будемо оптимисти пред европске мечеве који следе, јер ми смо Црвена звезда и увек размишљамо у складу са величином клуба – закључио је Александар Катаи.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама