Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Crveno-bele ostvarile i petu pobedu u Superligi

Fudbalerke Crvene zvezde ostvarile su novu pobedu u Superligi Srbije. Crveno-bele su savladale Slogu iz Zemuna sa 2:0 u 5. kolu.

Zvezdine dame su do vođstva došle u 20. minutu kada je gol postigla Sofija Sremčević. Rezultatom 1:0 završeno je prvo poluvreme, a samo sedam minuta bilo je potrebno u nastavku meča da naše fudbalerke ponovo zatresu mrežu gošći. Ovoga puta strelac je bila Anđela Krstić koja je u igru ušla u završnici prvog dela. U 84. minutu Sloga je ostala sa igračem meanj zbog isključenja Ane Trutić. Crvena zvezda je mirno privela meč kraju, slavila sa 2:0 i osvojila nova tri boda.

Na čelu tabele nalaze se Spartak i Crvena zvezda koji imaju maksimalan učinak. Narednog vikenda na programu je 6. kolo Superlige, u kome nas u Suobtici očekuje duel dve prvoplasirane ekipe.

CRVENA ZVEZDA – SLOGA ZEMUN 2:0 (1:0)

Beograd – Stadion: Rajko Mitić – jug veštačka trava. Sudija: Marina Živković. Strelci: Sofija Sremčević u 20. i Anđela Krstić u 52. minutu za Crvenu zvezdu. Žuti kartoni: Babić (Sloga). Crveni karton: Trutić (Sloga).

CRVENA ZEVZDA: Eremić, N.Čavić, Šćepanović, Malijar, Žarković, M.Čavić, Sremčević, Milović (od 51. minuta Kvezada), Aranđelović, Matejić (od 42. minuta Krstić), Đorđević (od 71. minuta Jestrović).

SLOGA ZEMUN: Gardijan, Milanović, Babić (od 51. minuta Zlatanović), Blagojević, Milić, Živković (od 63. minuta Gajević), Batočanin, Dabić, Popović, Trutić, Vuković.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama