Košarka Košarka/Vesti

Prodaja karata za evroligašku premijeru protiv Panatinaikosa od danas

Košarkaši Crvene zvezde mts evroligašku premijeru u novoj sezoni imaju u četvrtak protiv ekipe Panatianikos OPAP.

Taj meč 2.kola ovogodišnjeg izdanja najjačeg evropskog takmičenja na programu je od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Našem timu koji je na startu sezone opterećen povredama brojnih važnih igrača biće potrebna izuzetna podrška i puna hala u četvrtak uveče kako bi došli do važnih bodova i premijerne pobede!

KK Crvena zvezda mts pušta u utorak u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu izuzetno važnu utakmicu crveno-belih.

Karte se prodaju na svim prodajnim mestima našeg partnera ticket.rs, takođe kupovina će biti omogućena i online takođe preko veb sajta tickets,, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 15 časova do početka utakmice.

Važna napomena za sve onlajn kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uredjaja (telefona – ali ne slikana već očitana) ili odštampana kod kuće. Napominjemo da će takva karta moći da se učita samo jednom, i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

Cena pojedinačnih karata za evroligaške utakmice KK Crvena zvezda mts u Beogradu su sledeće

KK Crvena zvezda mts podseća da su u prodaji i dalje sezonske karte za takmičarsku sezonu 2022-2023.

Kompletne cene i radno vreme možete pogledati u sekciji “ticketing” na klupskom sajtu

Takođe, sezonske karte prodavaće se i na blagajni hale “Aleksandar Nikolić” na dań odigravanja utakmice protiv Panatinaikosa (četvrtak od 15 časova).

Dođite i pružite podršku našim košarkašima i pomozite im da dođu do pobede, jer smo bezbroj puta do sada videli da je uz pune tribine hale „Aleksandar Nikolić“ i glasnu podršku sa tribina to neuporedivo lakše!

Izvor: KKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama