Кошарка Кошарка/Вести

Продаја карата за евролигашку премијеру против Панатинаикоса од данас

Кошаркаши Црвене звезде мтс евролигашку премијеру у новој сезони имају у четвртак против екипе Панатианикос ОПАП.

Тај меч 2.кола овогодишњег издања најјачег европског такмичења на програму је од 19 часова у хали „Александар Николић“.

Нашем тиму који је на старту сезоне оптерећен повредама бројних важних играча биће потребна изузетна подршка и пуна хала у четвртак увече како би дошли до важних бодова и премијерне победе!

КК Црвена звезда мтс пушта у уторак у 10 часова у продају појединачне карте за ову изузетно важну утакмицу црвено-белих.

Карте се продају на свим продајним местима нашег партнера ticket.rs, такође куповина ће бити омогућена и онлине такође преко веб сајта tickets,, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 15 часова до почетка утакмице.

Важна напомена за све онлајн купце карата: Онлине карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона – али не сликана већ очитана) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

Цена појединачних карата за евролигашке утакмице КК Црвена звезда мтс у Београду су следеће

КК Црвена звезда мтс подсећа да су у продаји и даље сезонске карте за такмичарску сезону 2022-2023.

Комплетне цене и радно време можете погледати у секцији “ticketing” на клупском сајту

Такође, сезонске карте продаваће се и на благајни хале “Александар Николић” на даń одигравања утакмице против Панатинаикоса (четвртак од 15 часова).

Дођите и пружите подршку нашим кошаркашима и помозите им да дођу до победе, јер смо безброј пута до сада видели да је уз пуне трибине хале „Александар Николић“ и гласну подршку са трибина то неупоредиво лакше!

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама