Фудбал Фудбал/Вести

Са барјаком на Монако да направимо још бољу кореографију

Фудбалере Црвене звезде у четвртак од 21 час очекује утакмица 1. кола групне фазе Лиге Европе против Монака на стадиону „Рајко Митић“, а како би наш стадион изгледао спектакуларно за овај меч и атмосфера била једна од оних за памћење клуб је одлучио да поново покрене акцију са барјацима која је на прослави 33. титуле одушевила звездашку јавност.

Навијачи Црвене звезде су на прослави титуле показали да је Црвена звезда једна велика породица и укључили се у сјајну акцију уз помоћ које је популарна Маракана изгледала величанствено. Како бисмо наш клуб још једном представили у најбољем могућем светлу, послали прелепу слику у Европу, али и на прави начин бодрили црвено-беле на европској премијери у групној фази Лиге Европе у продају су пуштени Звездини барјаци који ће чинити централни део кореографије за тај дуел.

Барјаци ће се продавати у Ред Стар шопу до почетка утакмице по цени 1000 динара, као и на пунктовима око стадиона на дан меча са Монаком. Реквизити су израђени по мотивима Црвене звезде, предњаче боје нашег клуба, а на одређеним барјацима налазе се и мотиви главног града Београда, као и година настанка клуба чији стадион носи име „Рајко Митић“.

Позивамо све навијаче Црвене звезде да на време купе свој барјак, али и звездаше који су свој реквизит обезбедили прошле сезоне, да понесу црвено-бели барјак на утакмицу како би били део још једног спектакла у режији нашег клуба.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама