Фудбал Фудбал/Вести

Дејан Станковић поднео оставку

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да је Дејан Станковић данас поднео неопозиву оставку на место шефа стручног штаба нашег клуба. Станковић се поздравио са свима у клубу и захвалио на успешној сарадњи, а потом образложио своју одлуку:

 

– Црвена звезда је моја огромна љубав, неописива емоција. Сада после трећег покушаја да је уведем у Лигу шампиона осећам се потпуно празно, јер највећој љубави нисам успео да пружим оно што сам највише желео. Не могу даље. Дао сам све од себе. Сада треба неко други да покуша. Мени су ове три године најлепши део фудбалског живота. Нешто што ме је додатно изградило, учинило бољим и квалитетнијим. Хвала играчима, управи и навијачима који су заслужни за то. Увек сам осећао њихову подршку. Баш зато сам одлуку да одем донео као знак захвалности и жеље да Звезди увек буде најбоље. Хвала свима на дивном времену проведеном на Маракани. Верујем да су године успеха тек пред клубом, а ја остајем увек ту за моју Звезду, увек свим срцем, јер Звезда је живот, а остало су ситнице – објаснио је своју одлуку Дејан Станковић.
 
Дејан Станковић напушта функцију шефа стручног нашег клуба као освајач дупле круне, учесник групне фазе Лиге Европе.
 
Фудбалски клуб Црвена звезда се захваљује Дејану Станковићу на досадашњем раду и свим резултатима. Врата Црвене звезде ће за Дејана Станковића увек бити отворена јер је он део нашег клуба.
 

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама