Fudbal Fudbal/Vesti

Rodić: Nadam se punoj Marakani u sredu

Izvor: SD Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je nastavila pobednički niz, ubedljivo savladavši Radnik rezultatom 6:0, a izuzetno zadovoljan otvaranjem nove sezone je jedan od protagonista uspeha našeg tima prethodnih godina – Milan Rodić kome je to bio 200. meč u crveno-belom dresu.

Prezadovoljan sam kako smo otvorili sezonu. Svaka pobeda je veoma važna, kako za samopouzdanje, tako i za što bolji ritam u nastavku. Mnogo različitih strelaca i nekoliko goleada obećavaju pred najvažnije izazove i avgust koji će biti “paklen” za nas, što se tiče utakmica. Zbog toga nam treba pun stadion, već sad u sredu, jer uz zvedaše je sve lakše. Za mene je protiv Radnika bio jubilej od 200 odigranih utakmica i ponosan sam na taj učinak u Zvezdinom dresu – počeo je Rodić.

Dotakao se Rodić i naredne utakmice, u kojoj će crveno-beli u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekati jermenski Pjunik, a termin je sreda od 20:45.

Poštujemo svakog protivnika, pogotovo u Ligi šampiona gde igramo sa prvacima država koji imaju pobednički mentalitet i znaju kako se osvajaju titule. Ipak, znamo i mi sve to, a u sredu ćemo nadam se imati i pun stadion koji je naš adut protiv svih. Oduševljen sam idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima. Marakana će tako biti praktično obojena u crveno-belo, što je kreativan način pružanja podrške. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati i nadam se punom stadionu u sredu – podvukao je Rodić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama