Košarka Košarka/Vesti

Prodaja sezonskih karata se nastavlja do 22. jula

CZBG Portal — Navijači
Navijači na jednoj od utakmica košarkaškog kluba

KK Crvena zvezda mts zbog izuzetno velikog interesovanja naših navijača produžiće pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2022-2023 do 22. jula!

Klub podseća da je prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2022/2023. počela od utorka 28.06.2022. godine i prvobitno bila planirana da se okonča 11.07.2022.godine.

Na zahtev brojnih Zvezdaša koji žele da iskoriste tu mogućnost, KK Crvena zvezda nastavlja sa prodajom sezonskih karata uz brojne pogodnosti, popuste i poklone!

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20 h, a subotom od 10-16 h, dok nedeljom prodajna mesta neće raditi.

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je „ZVEZDIN UNIVERZUM“ u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu našeg jedinstvenog univerzuma.

Poseban popust kao i svake godine obezbeđen je za vlasnike sezonske karte iz prethodne sezone 2021/22. Da biste ostvarili popust prilikom kupovine, na uvid morate priložiti sezonsku kartu i člansku kartu. Podsećamo da je članska karta i članarina prethodne sezone svim kupcima bila poklon kao čin zahvalnosti za veliko poverenje koje su nam ukazali. Napominjemo takođe, da svi koji imaju sezonsku kartu od prethodne sezone, a iz nekih razloga nisu izvadili člansku, imaće mogućnost da to urade sada i tek nakon toga, zajedno sa članskom i sezonskom, ostvare popust na novu kartu. U novoformirane cene, ulazi i godišnja članarina, koja iznosi 1000 rsd. Cena je jedinstvena i godišnja članarina će se od ove sezone redovno naplaćivati kao što je i najavljeno.

KK Crvena zvezda pripremila je bogate poklone za svakog člana, starog i novog!

Iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji, jer će cene u zvaničnoj prodaji (kao i svake sezone) biti znatno skuplje ( 20-40%).

Mogućnost plaćanja na rate postoji i dalje za vlasnike kreditinih kartica Banke Intesa i Komercijalne banke, beskamatno na 3 i 6 mesečnih rata.

Cene sezonskih karata su sledeće:

CZBG Portal - Košarkaške sezonske ulaznice 2022/2023
Sezonske ulaznice KKCZ 2022/2023

(i u tu cenu je uračunata članarina – aktivna članska karta, koja je uslov za kupovinu sezonske ulaznice po povlašćenoj ceni)

Takođe, sezonske karte mogu se kupiti i onlajn, a sve korisne informacije i instrukcije nalaze se na new.tickets.rs!

Sve informacije u vezi sa procesom kupovine, učlanjenjem u klub, i ostalim pogodnostima možete pronaći na sledećem linku: kkcrvenazvezda.rs.

KK Crvena zvezda želi i Novom prilikom da se zahvali svim kupcima i vlasnicima sezonske ulaznice za takmičarsku sezonu 2022-2023 jer su iskazali ogromno poverenje u rad kluba u prethodnom periodu i nakon završetka prethodne sezone.

KK Crvena zvezda angažovao je tokom prethodne nedelje Nemanju Nedovića, imenovao novog trenera stručnog štaba Vladu Jovanovića i prvog pomoćnika Marka Simonovića, a vrlo živa aktivnost u prelaznom roku biće nastavljena i narednih dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

KK Crvena zvezda mts

Izvor: SD Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama