Кошарка Кошарка/Вести

Продаја сезонских карата се наставља до 22. јула

ЦЗБГ Портал — Навијачи
Навијачи на једној од утакмица кошаркашког клуба

КК Црвена звезда мтс због изузетно великог интересовања наших навијача продужиће претпродају сезонских улазница за такмичарску сезону 2022-2023 до 22. јула!

Клуб подсећа да је продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2022/2023. почела од уторка 28.06.2022. године и првобитно била планирана да се оконча 11.07.2022.године.

На захтев бројних Звездаша који желе да искористе ту могућност, КК Црвена звезда наставља са продајом сезонских карата уз бројне погодности, попусте и поклоне!

Радно време продајног места на Малом калемегдану ће бити радним данима од 12-20 h, а суботом од 10-16 h, док недељом продајна места неће радити.

Црвена звезда ће одиграти и у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Ове сезоне симболика за сезонску карту је „ЗВЕЗДИН УНИВЕРЗУМ“ у коме сваки навијач представља једну звездицу нашег јединственог универзума.

Посебан попуст као и сваке године обезбеђен је за власнике сезонске карте из претходне сезоне 2021/22. Да бисте остварили попуст приликом куповине, на увид морате приложити сезонску карту и чланску карту. Подсећамо да је чланска карта и чланарина претходне сезоне свим купцима била поклон као чин захвалности за велико поверење које су нам указали. Напомињемо такође, да сви који имају сезонску карту од претходне сезоне, а из неких разлога нису извадили чланску, имаће могућност да то ураде сада и тек након тога, заједно са чланском и сезонском, остваре попуст на нову карту. У новоформиране цене, улази и годишња чланарина, која износи 1000 рсд. Цена је јединствена и годишња чланарина ће се од ове сезоне редовно наплаћивати као што је и најављено.

КК Црвена звезда припремила је богате поклоне за сваког члана, старог и новог!

Искористите ову врло погодну цену у претпродаји, јер ће цене у званичној продаји (као и сваке сезоне) бити знатно скупље ( 20-40%).

Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Комерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.

Цене сезонских карата су следеће:

ЦЗБГ Портал - Кошаркашке сезонске улазнице 2022/2023
Сезонске улазнице ККЦЗ 2022/2023

(и у ту цену је урачуната чланарина – активна чланска карта, која је услов за куповину сезонске улазнице по повлашћеној цени)

Такође, сезонске карте могу се купити и онлајн, а све корисне информације и инструкције налазе се на new.tickets.rs!

Све информације у вези са процесом куповине, учлањењем у клуб, и осталим погодностима можете пронаћи на следећем линку: kkcrvenazvezda.rs.

КК Црвена звезда жели и Новом приликом да се захвали свим купцима и власницима сезонске улазнице за такмичарску сезону 2022-2023 јер су исказали огромно поверење у рад клуба у претходном периоду и након завршетка претходне сезоне.

КК Црвена звезда ангажовао је током претходне недеље Немању Недовића, именовао новог тренера стручног штаба Владу Јовановића и првог помоћника Марка Симоновића, а врло жива активност у прелазном року биће настављена и наредних дана, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

КК Црвена звезда мтс

Извор: СД Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама