Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица

Звезда одрадила тренинг у Сочију

ЦЗБГ Портал — Фудбалери у Сочију
Фудбалери Звезде на тренингу у Сочију

Фудбалери Црвене звезде су 2. јула од 19 часова по локалном времену, односно 18 сати по српском, изашли на терен стадиона “Фишт” и одрадили последње припреме пред генералну пробу против Зенита.

Одмах по повратку из Словеније, са аеродрома Никола Тесла су се упутили наши првотимци ка Сочију и стигли у раним јутарњим часовима у руски приморски град. Локација нашег хотела је веома близу овог стадиона који је изграђен у оквиру спортског парка уочи 22. Зимских олимпијских игара одржаних 2014. године. Стадион је коришћен за званично отварање и затварање истих, а градња овог спортког објекта је почела 2008. године. Такође, овај стадион је угостио неколико националних тимова на Мундијалу одиграном у Русији 2018. године. У овом тренутку стадион “Фишт” броји преко 47.000 места и оставља без даха већ при првом доласку на стадион. Коментарисали су наши фудбалери и чланови стручног штаба да им се заиста допада амбијент у којем ће одиграти последњу контролну утакмицу.

Више од сат времена на терену су провели црвено-бели момци уочи меча са Зенитом. Рад је започет уобичајеним загревањем дуж аут линије предвођеним од стране Федерика Паноћинија. Уследио је врло брз прелазак на тактику и спровођење техничко-тактичких захтева. Саветовао је тренер Црвене звезде – Дејан Станковић све фудбалере, а чинило се да је тренинг највише пријао “новајлијама” у црвено-белом дресу који су имали мање времена да се уиграју са екипом у односу на остале саиграче. Такође, млади играчи су “упијали” сваки савет од стручног штаба.

Напоран пут није сметао нашим фудбалерима да буду на висини задатка и са пуном концентрацијом одраде тренинг. Сам крај рада означило је увежбавање прекида, како офанзивних тако и дефанзивних.

Већ данас од 19 часова, на истом овом стадиону Звезда ће одиграти последњи контролни меч против Зенита и на тај начин се додатно припремити за старт лиге који је заказан за недељу дана.

Извор: СД Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама