Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Omladinski pogon

Spisak trenera u omladinskoj školi

CZBG Portal — Slađan Nikolić
Slađan Nikolić, jedan od trenera Zvezdinih omladinskih selekcija

Selekcije u Zvezdinoj fudbalskoj akademiji napunile su baterije za predstojeću sezonu, a već naredne nedelje, ekipe će se okupiti i startovati sa pripremama za novu takmičarsku godinu. Kada je reč o stručnom kadru, nije bilo mnogo promena. Ipak, novo, ali ujedno i dobro poznato lice u crveno-beloj Omladinskoj školi biće Zoran Rendulić, koji će sa klupe predvoditi omladinsku selekciju našeg kluba.

Nekadašnji trener omladinskih selekcija Crvene zvezde i našeg razvojnog tima Grafičara – Milan Stegnjajić, napustio je naš klub, nakon pet godina uspešnog rada. Talentovani stručnjak je deo karijere proveo kao član stručnog štaba seniorske selekcije Grafičara, da bi potom sa klupe predvodio omladince našeg razvojnog tima. Protekle polusezone, sa velikim uspehom vodio je juniore Crvene zvezde, sa kojima je stigao i do naslova državnog šampiona. Naš klub će uvek biti njegova porodica, a vrata crveno-bele fudbalske škole za njega su uvek otvorena.

Pored Stegnjajića, naš klub su napustili i doskorašnji trener selekcije Zvezdinih mlađih kadeta – Uroš Urošević, kao i Srđan Bugarski, koji je sa klupe predvodio dečake rođene 2011. godine. Oni su ostavili dubok trag u radu Omladinske škole Crvene zvezde i dali veliki doprinos u razvoju brojnih talenata u nekoliko uzrasnih kategorija. Takođe, treba pomenuti i perspektivnog Danila Tešića, koji je prethodne sezone vodio pionire Grafičara, a od naredne takmičarske godine biće pomoćni trener u stručnom štabu omladinaca crveno-belih, koje će sa klupe predvoditi Zoran Rendulić.

Vodeći treneri svih uzrasnih kategorija, osim rendulića, dugo su članovi našeg kluba i uspešno učestvuju u radu Omladinske škole Crvene zvezde. Svi oni su dobro upoznati sa sistemom rada u Zvezdinoj akademiji, kao i sa zahtevima direktora Dragana Mladenovića, ali i glavnog trenera Nikole Jelića. Isti slučaj je i sa trenerima baznih godišta, u čijem radu učestvuje i koordinator baze Vladimir Cvjetićanin. Naše bisere očekuje nova sezona i novi izazovi, a verujemo da ćemo se na kraju zajedno radovati novim uspesima Zvezdinih omladinskih selekcija.

Spisak trenera:

Omladinci Crvene zvezde (2004, 2005. godište) – Zoran Rendulić
Omladinci Grafičara (2004, 2005. godište) – Vladimir Sandulović

Kadeti Crvene zvezde (2006, 2007. godište) – Slađan Nikolić
Kadeti Grafičara (2006, 2007. godište) – Lazar Janičić

Mlađi kadeti Crvene zvezde (2007. godište) – Milorad Vilotić
Mlađi kadeti Grafičara (2007. godište) – Zdravko Rauković

Pioniri Crvene zvezde (2008. godište) – Marko Petrović
Pioniri Grafičara (2008. godište) – Bojan Maćešić

Mlađi pioniri Crvene zvezde (2009. godište) – Milan Savković
Mlađi pioniri Grafičara (2009. godište) – Đorđe Ćirković

Petlići Crvene zvezde (2010. godište) – Milan Milenković
Petlići Grafičara (2010. godište) – Petar Počuča

Crvena zvezda 2011. godište – Dejan Šiljković
Crvena zvezda 2012. godište – Slaviša Šuša
Crvena zvezda 2013. godište – Ognjen Purić
Crvena zvezda 2014. godište – Marko Milić
Crvena zvezda 2015. godište – Ivan Gajić

Izvor: SD Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama