Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Списак тренера у омладинској школи

ЦЗБГ Портал — Слађан Николић
Слађан Николић, један од тренера Звездиних омладинских селекција

Селекције у Звездиној фудбалској академији напуниле су батерије за предстојећу сезону, а већ наредне недеље, екипе ће се окупити и стартовати са припремама за нову такмичарску годину. Када је реч о стручном кадру, није било много промена. Ипак, ново, али уједно и добро познато лице у црвено-белој Омладинској школи биће Зоран Рендулић, који ће са клупе предводити омладинску селекцију нашег клуба.

Некадашњи тренер омладинских селекција Црвене звезде и нашег развојног тима Графичара – Милан Стегњајић, напустио је наш клуб, након пет година успешног рада. Талентовани стручњак је део каријере провео као члан стручног штаба сениорске селекције Графичара, да би потом са клупе предводио омладинце нашег развојног тима. Протекле полусезоне, са великим успехом водио је јуниоре Црвене звезде, са којима је стигао и до наслова државног шампиона. Наш клуб ће увек бити његова породица, а врата црвено-беле фудбалске школе за њега су увек отворена.

Поред Стегњајића, наш клуб су напустили и доскорашњи тренер селекције Звездиних млађих кадета – Урош Урошевић, као и Срђан Бугарски, који је са клупе предводио дечаке рођене 2011. године. Они су оставили дубок траг у раду Омладинске школе Црвене звезде и дали велики допринос у развоју бројних талената у неколико узрасних категорија. Такође, треба поменути и перспективног Данила Тешића, који је претходне сезоне водио пионире Графичара, а од наредне такмичарске године биће помоћни тренер у стручном штабу омладинаца црвено-белих, које ће са клупе предводити Зоран Рендулић.

Водећи тренери свих узрасних категорија, осим рендулића, дуго су чланови нашег клуба и успешно учествују у раду Омладинске школе Црвене звезде. Сви они су добро упознати са системом рада у Звездиној академији, као и са захтевима директора Драгана Младеновића, али и главног тренера Николе Јелића. Исти случај је и са тренерима базних годишта, у чијем раду учествује и координатор базе Владимир Цвјетићанин. Наше бисере очекује нова сезона и нови изазови, а верујемо да ћемо се на крају заједно радовати новим успесима Звездиних омладинских селекција.

Списак тренера:

Омладинци Црвене звезде (2004, 2005. годиште) – Зоран Рендулић
Омладинци Графичара (2004, 2005. годиште) – Владимир Сандуловић

Кадети Црвене звезде (2006, 2007. годиште) – Слађан Николић
Кадети Графичара (2006, 2007. годиште) – Лазар Јаничић

Млађи кадети Црвене звезде (2007. годиште) – Милорад Вилотић
Млађи кадети Графичара (2007. годиште) – Здравко Рауковић

Пионири Црвене звезде (2008. годиште) – Марко Петровић
Пионири Графичара (2008. годиште) – Бојан Маћешић

Млађи пионири Црвене звезде (2009. годиште) – Милан Савковић
Млађи пионири Графичара (2009. годиште) – Ђорђе Ћирковић

Петлићи Црвене звезде (2010. годиште) – Милан Миленковић
Петлићи Графичара (2010. годиште) – Петар Почуча

Црвена звезда 2011. годиште – Дејан Шиљковић
Црвена звезда 2012. годиште – Славиша Шуша
Црвена звезда 2013. годиште – Огњен Пурић
Црвена звезда 2014. годиште – Марко Милић
Црвена звезда 2015. годиште – Иван Гајић

Извор: СД Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама