SDCZ Fudbal Fudbal/Vesti

Oporavak, pa Rusija

CZBG Portal — Marko Gobeljić — 172022
Marko Gobeljić na pripremnim utakmicama

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening na pripremama u Sloveniji, a on je imao karakter oporavka, s obzirom na izuzetno tešku i iscrpljuju utakmicu koju smo odigrali juče.

Trening je počeo u 10 časova i 30 minuta i sada već po navici, kao i svakog puta kada se radi oporavak, ekipa se podelila u dve grupe. Momci koji su na terenu proveli više od 60 minuta na meču sa Koprom, otišli su odmah u teretanu gde su radili oko 30 minuta i potom se ubrzo i vratili u hotel, dok je ostatak ekipe izašao na teren. Istrčavali su i pokazali da još mnogo snage i izdržljivosti ima u njima, s obzirom na to da su svima „pune“ noge i da vredan rad u pripremnom periodu dostiže granice maksimuma. Ipak, sa osmesima i uz dobru atmosferu su uspeli da odrade sve ono što se zahtevalo od njih, donekle svesni i toga da ih čeka slobodno popodne, koje je svima toliko potrebno, a potom i let za Rusiju uveče.

Crvena zvezda će 3. jula odmeriti snage sa ekipom Zenita u Sočiju, što će biti svojevrsna generalna proba za naš tim pred početak sezone. Takmičarsku godinu otvorićemo utakmicom sa Radničkim iz Niša u nedelju, 10. jula sa početkom od 20 časova i 30 minuta. Verujemo da će naši izabranici do tada u potpunosti biti spremni za nove izazove i pobede, s obzirom na to da svi možemo biti zadovoljni pripremnim periodom i vrednim radom, prvo na Zlatiboru, a potom i u Sloveniji.

Izvor: SD Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama