СДЦЗ Фудбал Фудбал/Вести

Опоравак, па Русија

ЦЗБГ Портал — Марко Гобељић — 172022
Марко Гобељић на припремним утакмицама

Фудбалери Црвене звезде одрадили су последњи тренинг на припремама у Словенији, а он је имао карактер опоравка, с обзиром на изузетно тешку и исцрпљују утакмицу коју смо одиграли јуче.

Тренинг је почео у 10 часова и 30 минута и сада већ по навици, као и сваког пута када се ради опоравак, екипа се поделила у две групе. Момци који су на терену провели више од 60 минута на мечу са Копром, отишли су одмах у теретану где су радили око 30 минута и потом се убрзо и вратили у хотел, док је остатак екипе изашао на терен. Истрчавали су и показали да још много снаге и издржљивости има у њима, с обзиром на то да су свима „пуне“ ноге и да вредан рад у припремном периоду достиже границе максимума. Ипак, са осмесима и уз добру атмосферу су успели да одраде све оно што се захтевало од њих, донекле свесни и тога да их чека слободно поподне, које је свима толико потребно, а потом и лет за Русију увече.

Црвена звезда ће 3. јула одмерити снаге са екипом Зенита у Сочију, што ће бити својеврсна генерална проба за наш тим пред почетак сезоне. Такмичарску годину отворићемо утакмицом са Радничким из Ниша у недељу, 10. јула са почетком од 20 часова и 30 минута. Верујемо да ће наши изабраници до тада у потпуности бити спремни за нове изазове и победе, с обзиром на то да сви можемо бити задовољни припремним периодом и вредним радом, прво на Златибору, а потом и у Словенији.

Извор: СД Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама