Košarka Košarka/Vesti

Prodaja sezonskih karata počinje u utorak 28. juna

Nakon uspešno okončane sezone 2021/2022, tri osvojena trofeja i odbrane „triple krune“, KK Crvena zvezda mts već je počeo deo priprema za novu sezonu i četiri takmičenja u kojima će učestvovati u sezoni 2022-2023!

Zato, vremena za gubljenje nema, pretprodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2022/2023 počinje već u utorak, 28.06.2022!

Crvena zvezda će odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Crvena zvezda pomera svake sezone granice, pa je i ovoga puta za svakog kupca sezonske karte u pretprodaji klub pripremio nešto potpuno novo o čemu će svi zainteresovani biti informisani preko zvaničnog sajta i platformi KK Crvena zvezda tokom predstojećeg vikenda.

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, tu su ovoga puta i brojni noviteti i pokloni pripremljeni za naše Zvezdaše na potpuno drugačiji i originalan način!

KK Crvena zvezda mts potrudio se i ove godine da popularnim cenama omogući svima da dođu do svoje sezonske ulaznice i budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023.

Zato iskoristite ovu vrlo pogodnu cenu u pretprodaji, jer će cene u zvaničnoj prodaji (kao i svake sezone), biti znatno skluplje!

Pretprodaja zvanično počinje u utorak 28.06. 2022. godine tačno u 12 časova.

O svim pojedinostima, cenama karata po sektorima, radnom vremenu, i svim ostalim pogodnostima i servisnim informacijama, klub će se oglasiti zvaničnim saopštenjem u petak.

KK Crvena zvezda mts

Izvor: KKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama