Кошарка Кошарка/Вести

Продаја сезонских карата почиње у уторак 28. јуна

Након успешно окончане сезоне 2021/2022, три освојена трофеја и одбране „трипле круне“, КК Црвена звезда мтс већ је почео део припрема за нову сезону и четири такмичења у којима ће учествовати у сезони 2022-2023!

Зато, времена за губљење нема, претпродаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2022/2023 почиње већ у уторак, 28.06.2022!

Црвена звезда ће одиграти у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Црвена звезда помера сваке сезоне границе, па је и овога пута за сваког купца сезонске карте у претпродаји клуб припремио нешто потпуно ново о чему ће сви заинтересовани бити информисани преко званичног сајта и платформи КК Црвена звезда током предстојећег викенда.

Осим оног највреднијег – сезонске карте, ту су овога пута и бројни новитети и поклони припремљени за наше Звездаше на потпуно другачији и оригиналан начин!

КК Црвена звезда мтс потрудио се и ове године да популарним ценама омогући свима да дођу до своје сезонске улазнице и буду део Звездине приче у сезони 2022/2023.

Зато искористите ову врло погодну цену у претпродаји, јер ће цене у званичној продаји (као и сваке сезоне), бити знатно склупље!

Претпродаја званично почиње у уторак 28.06. 2022. године тачно у 12 часова.

О свим појединостима, ценама карата по секторима, радном времену, и свим осталим погодностима и сервисним информацијама, клуб ће се огласити званичним саопштењем у петак.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама