Фудбал Фудбал/Вести

Станковић: Предах, па ударнички у Словенију

Извор: СД Црвена звезда

Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић је сумирао утиске после одрађеног првог дела припрема на Златибору и истакао да је задовољан досадашњим радом.

Имали смо добре услове и изванредно време које нас је послужило, није било ни много вруће, тако да смо успели да испунимо све оно што смо зацртали. Ових седам дана је обележио тежи рад, базиран на физичкој спреми. У Словенији ћемо да са бавимо више тактиком, уигравањем, имаћемо три пријатељске утакмице, последњу са Зенитом у Сочију. Презадовољан сам, сви су били на броју, момци који су били са репрезентацијама ће нам се придружити у Словенији, плус једно или два појачања већ у Словенији. Имали смо добар ритам, млади су се уклопили, некоме је мало теже пало, некоме није, али све је то нормално – поручио је Станковић.

Говорио је Мистер и о контролној утакмици која је одиграна последњег дана припрема на Златибору.

Увек тежимо да после седам дана напорног рада наградимо момке са једном пријатељском утакмицом, да одиграмо два полувремена, овога пута смо одиграли два пута по 30 минута. Мислим да је сасвим довољно, са неким играчима нисмо желели да ризикујемо, задовољан сам, истрчали су оно што смо замислили. Имаће сада дан и по, два одмора и идемо ударнички у Словенију – закључио је Станковић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама