Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда гостује Меги (недеља, 12 часова)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након успешног старта полуфинала првенства Србије и победе над екипом Меге 114:78, припремају се за другу утакмице полуфиналне серије државног првенства која је на програм већ у недељу.

Црвено-бели, којима ће то бити 73. утакмица у сезони, имају само 38 сати да се освеже и припреме за гостовање у дворани Мега Фактори где је домаћин екипа Меге.

Утакмица се игра од 12 часова, а након првог меча, пред други сусрет тренер Дејан Радоњић који је био изузетно задовољан представом црвено-белих у петак увече, каже:

– Други меч играмо мање од 40 сати од прве утакмице и јасно је да ћемо то време покушати да искористимо да се одморимо и да се припремимо како би одиграли довољно добар меч и дошли до победе – рекао је тренер црвено-белих који су у суботу имали тренинг у време одигравања утакмице у недељу.

Огњен Добрић био је један од најзапаженијих у првој утакмици која је била изузето ефикасна, допадљива и лепа за гледање, уз изузетно добру посету (преко 4200 навијача) и бучно навијање:

– Одиграли смо добру утакмицу у лепом амбијенту на нашем паркету, шутерски изванредну. Очекује нас друга утакмица за мање од два дана, и очекујем да ће екипа Меге реаговати и урадити све како би нам парирала у другој утакмици – рекао је Добрић.

Евентуална мајсторица полуфинала заказана је за уторак у хали Александар Николић.

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама