Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Почиње завршница КЛС, црвено-бели дочекују Мегу (слободан улаз)

Кошаркаши Црвене звезде у петак играју прву утакмицу полуфинала домаће лиге против екипе Меге. Утакмица се уз бесплатан улаз игра од 20 часова.

Улаз на ову утакмицу је слободан, КК Црвена звезда мтс жели заједно са нашим навијачима да прослави велики успех.

Биће то прилика и за све којима је црвено-бела боја у срцу да поздраве са трибина наше шампионе који су у понедељак у празној хали направили подвиг и стигли то трофеја, прстена АБА лиге и Евролиге.

Црвено-бели су се у четвртак након изузетно напорне и тешке сезоне у аба лиги вратили тренинзима и почели припреме за наредног ривала, екипу Меге. Тим ће до краја сезоне бити без Нејта Волтерса који је због неодложних породичних обавеза отпутовао уз дозволу и договор са клубом у САД. Сви остали играчи биће у тиму за завршницу сезоне у којој су црвено бели одиграли већ 71. утакмицу и освојили два трофеја.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – Након огромне потрошње и великих напора настављамо такмичење. Очекује нас млада талентована екипа Меге и покушаћемо у оваквом стању да одиграмо најбоље што можемо – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Кузмић: – Одиграли смо 71 утакмицу у сезони до сада, имали смо велику потрошњу у финалу аба лиге али смо је завршили титулом и остварили најважнији циљ. Остаје још једно такмичење, Играмо против екипе Меге, добро се познајемо, амбициозна и талентована екипа и трудићемо се да одиграмо овај меч након великог умора из финала у најбољем могућем ритму. Позивам навијаче да дођу у петак увече у халу – рекао је Кузмић.

Према распореду такмичења, други меч полуфинала игра се у недеју од 12 сати у дворани „Мега Фактори“ а евентуални трећи меч „мајсторица“ на програму је у уторак у хали Александар Николић.

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама