Hokej Hokej/Izveštaji

Završena sezona za selekcije U8 i U14

Selekcije Hokejaškog kluba Crvena zvezda, U8 i U14, koje trenira Zvezdin prvotimac Ivan Anić, zavrišile su ovu sezonu, a Anić je za naš portal sumirao urađeno u ovoj 2021/22 sezoni.

“Selekcija do 8 godina je ove godine izuzetno napredovala i bila jedna od najredovnijih i najbrojnijih po prisustvu na treninzima. Neki statistički podaci govore da je (iako je rezultat u ovim godinama po strani) prva ekipa – Crvena zvezda pobedila 30 od 39 utakmica ove sezone, što je apsolutno za svaku pohvalu. Njih 18 (igrača) prelazi u selekciju do 10 godina koja je nikad veća i broji čak 36 dečaka i devojčica koje će sledeće godine činiti selekciju do 10 godina! Na kraju sezone smo otišli svi zajedno na druženje u skakaonicu kako bismo sve to obeležili na neki način. Takođe, veliki značaj svemu ovome doprinose njihovi roditelji koji su veliki entuzijasti i zaljubljenici u hokej (jedno dete svakodnevno dolazi čak iz Sremske Mitrovice samo zbog hokeja!) što je još jedan od razloga zbog čega smatram da ova selekcija predstavlja svetlu budućnost hokejaškog kluba Crvena zvezda.” 

“Selekcija U14 je ove godine napravila odličan progres, gledajući početak i kraj sezone. Oba strana trenera, koja su bila uključena u proces, su izuzetno doprineli njihovom napretku i širenju hokejaških vidika. Deca su vredno radila, kako na ledu tako i van leda, što se na kraju sezone i videlo u duelima s Partizanom gde su oba meča rešili u svoju korist. Takođe, mislim da u ekipi ima dosta potencijala koji mogu već za par godina da budu ozbiljni konkurenti za prvi tim. Nakon skidanja leda, otišli smo svi zajedno na druženje na paintbal!”

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama