Košarka Košarka/Najava utakmica

Zvezda spremna za treću utakmicu (sreda, 20.30č)

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u sredu treći meč finalne serije regionalne ABA lige. Utakmica u kojoj je domaćin KK Partizan NIS na programu je od 20.30 časova.

Meč se igra u hali Aleksandar Nikolić, a u skladu sa propozicijama takmičenja, neće biti gostujućih navijača u meču koji organizuje KK Partizan NIS.

Ekipa Crvene zvezde vodi u finalu 2-0 i za trofej joj je potrebna još jedna pobeda nakon trijumfa prethodnog petka i nedelje (90:76 i 85:81).

Crveno beli se pripremaju za meč u kome će biti nominalno gosti. Ovo će biti 6. meč dva tima ove sezone, jedini poraz ekipa Crvene zvezde doživela je upravo kao „gost“ hali Aleksandar Nikolić u ligaškom meču aba takmičenja.

Trener Dejan Radonjić: „Očekuje nas teška utakmica u sredu uveče ovoga puta pred protivničkim navijačima. Želimo da odigramo još jedan dobar meč, za to je potrebno da budemo čvrsti, skoncentrisani i odgovorni u oba pravca“

Kapiten Branko Lazić: „ Serija se uslovno rečeno seli na teren rivala, u hali koju odlično poznajemo ali pred protivničkim navijačima. Moramo da odigramo još jednu dobru, čvrstu utakmicu u kojoj će biti potrebno da budemo odgovorni, skoncentrisani, mirni i da dobro delujemo na obe strane terena. Ulazimo u ovaj meč kao da nemamo prednost sa željom da odigramo dobru utakmicu“

Ukoliko bude potrebe četvrti meč na programu je u petak od 18.30 časova, a eventualni peti meč (majstorica) zakazana je za ponedeljak u 20 časova.

Izvor: KKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama